Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 03-04-2017 15:57   Güncelleme : 03-04-2017 15:57

Feto zındığını nasıl tanıdım?

Bu yazı yıllar önce bir asker arkadaşımı uyarmak için kaleme alınmış sosyal medya hesaplarımda yayınlanmıştı. Ne yazık ki yazıda geçen “zındık” kelimesini ağır bulan bu arkadaşım gibi daha nice insan bana söylemedik söz bırakmamış hatta Cehennemin 8 tabakasından birisi için yer beğendiğini söylemişti. Güya ben Feto’ya çok haksızlık yapıyormuşum.

Feto zındığını nasıl tanıdım?

Yıllarca bu Fena adamın kötülüklerini yazdım ve söyledim. Yetmedi gazetelerde ve bana ayrılan köşelerde fitnenin büyüklüğünü ifade etmeye çalıştım. Bu yüzden hakkımda “hakaret davaları” açtılar. Fakat yılmadan, bıkmadan farkına varmış olduğum dehşetli fitnesini anlatmaya çalıştım. Ne yazık ki hala FETÖ örgütünün tuzağına düşmüş nice insan var. Mahkemelerde utanmadan küstahça cevaplar verip insanlarla alay etmekten çekinmiyorlar. O halde hala uyanamamış olanlara bu gerçekleri söyleyeyim ki uyanamamışsa uyansın. Feto denilen zındığın büyüsünden kurtulsun. İşte yıllar önce yazdığım ve yayınladığım bir mektup:

“Aziz dostum.

"Her şeyi paralel görenler var" diyorsunuz. Bu sözünüze katılamayacağım zira bu paralel yapının dehşetini birçok insan ne yazık ki bilemiyor. Siz dahi bu insanların yakınında köşesinde olduğunuz halde farkına varamamışsınız. Bu kardeşiniz tam 33 yıl önce Fetullah Gülen adındaki zındığın ne mal olduğunu anladı fakat birçok arkadaşımız hala farkında değil. Nasıl mı anladım, anlatayım...

Namazını kılan bir öğrenci olarak Harp okuluna girdim. O dönemi sen de iyi bilirsin yüzlerce askeri okul öğrencisinin atıldığı yıllardı. Namaz kılanlar tespit edilip ailelerine "bak oğlunuzu okuldan atacağız, iyisi mi siz velisi olarak okuldan alın, hiç olmaz ise eğitimine devam etmiş olur" diyerek bu zulmü yaptılar. İşin kötü yanı ise namaz kılmakta direnen arkadaşlarıma Fetullah'ın ahmak yardımcıları musallat oldu. Dediler ki "ima ile, göz ucu ile namaz kılın" böylelikle onlarca yüzlerce insana namaz terk ettirildi.

Hâlbuki sağlıklı insanların böyle namaz kılması caiz değildir. Kaldı ki bu tağyir (İslamın farz kıldığı bir şeyi bozmak, yıkmak) ve tavizler sonraki yıllarda başörtüsü ve içki gibi farz ve haram olan dinin kesin emirleri için de yapıldı.

O yıllarda namazımı terk etmediğim için birçok arkadaşımla ters düştüm. Açıkça bana düşman olan kişiler dahi oldu. Çünkü "Bu Vehbi kesin okuldan atılacak, baksanıza namazı terk etmiyor, sakın yakınında bulunmayın" denilerek çok kötü bir insanmışım gibi muamele edildi. İlginçtir o yıllarda komünist ve ateist birçok arkadaşım oldu. Çünkü dindar öğrencilere göre "cüzzamlı" muamelesi görüyordum.

İşte bu kardeşiniz o genç yaşında Fetullah'ın mahiyetini anladı. "Namazı terk ettiren adam daha neler yapmaz" diyerek dostlarımı ki bir iki tane vardı hala, ondan korumaya çalıştım. Bana bu namaz konusundaki hassasiyetimden dolayı "yahu niye bu ima ile namaza karşı çıkıyorsun, hiç kılmamaktan daha iyi değil mi?" diye soran bu cenahın adamlarına "Evet namaz kılmamak böyle yapmaktan daha iyidir çünkü namazını kılamayan Allah'tan af dileyip nedamet eder ve İnşallah kurtulur.

Lakin imandan sonra en bük hakikat olan namazı keyfince değiştirmek tağyir etmek kulların, fanilerin işi değildir. Allah namazı emretmiş ise kılacaksın, atılırsın, satılırsın bunun önemi yoktur" Bunları söyledim. Maalesef bir iki tane namaz kılan vardı onlar da terk ettiler.

"Bahriyede 15 Yıl" isimli bir kitabım var. Lütfen bu kitabı oku. Başkası okumasa dahi sen muhakkak oku. Bulamaz isen ben sana gönderirim. Bu kitap her ne kadar bahriyeyi anlatıyor ise de hemen hemen her yerinde namazı ve namazın önemini anlatıyor. Fetullah denilen zındığın bir faydası oldu ki o da namaz hakikatının önemini anlamama vesile oldu. Bu hain, açıkça namazı terk ettiriyordu. Nitekim askeri okullarda namaz kılanlara cami olsa dahi buralarda namaz kılınmaması için baskı yapıldı. Dinde yeri olmayan ancak bitkisel hayata girmiş insanlar için cevaz verilen "ima ile namaz" zorla dayattırıldı.

Aziz dostum, namazı tağyir eden adam başka neler yapmaz ki. Gider mason komitelerine üye de olur, soruları çalarak milyonlarca insanın hakkını da çalar, içki de içer, başörtüsüne de karşı çıkıp binlerce bacımızın örtüsüne de musallat olur.

Bu Cumhurbaşkanı ve hükümet biraz safça insanlardan meydana gelmiş. Fetullah'ın tuzaklarına kolayca geldiler. Her dediklerini yapıp birçok önemli mevkiye adamlarını yerleştirdiler. Ne zaman ki Fetullah'ı yöneten üst akıl "bu kadar yeter artık icraat zamanıdır" deyip Fetullah'ın düğmesine bastı işte o zaman uyandılar. Önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı alıp sonra Erdoğan'ı paketleyeceklerdi. Fakat Allah tuzaklarını başlarına geçirdi. İşte Son durum malum nerede Fetullahçı varsa "paralel yapı" denilerek üzerlerine gidiliyor. Hatta hükümetin en önemli adamları birbirlerini rakip gördüğü zaman "bu paralelcidir" diyerek hücum ediyor. İş bu noktaya vardı.

Bu Fetullah denilen zındığın yediği haltları yazsam kitap olur. Kısa kesip sonuca geliyorum.

Şimdi aziz dostum, ne yapıp edip bu zındıktan ülkemizi kurtarmak zamanıdır. Bazı kardeşlerimiz iş nedeni ile bazıları ise eğitimde karşılaştığı için bazıları ise Risale-i Nur dersine gidiyorum diye kandırılarak bu dehşetli ağın içine atıldı. Öyle kuvvetli bir örümcek ağı ki içine düşenin kurtulması bir hayli güç.

Bu yazıyı sizin gibi bu dehşetli zındık komitesini iyi tanıyan birisine yazıyorum. Zira birçok konuda benden daha fazlasını bilirsiniz. Bu yazıyı okuyan diğer arkadaşlarım dahi anlasın ki Fetullah denilen zındık çok fena bir insandır. Bu adamın fenalıklarından vatanımızı ve Alem-i İslam'ı kurtarmak en önemli hizmetlerden bir tanesidir.

Yahu askeriyeyi mahvü perişan etti, eğitim kurumlarını kuruttu. Yetmedi yargıya musallat olup o kurumun da içine etti. Nur talebelerinin içine fesatlık yapıp ayırmaya bölmeye çalıştı. Daha neresi kaldı, bilmiyorum ki.

Aman kardeşim ve değerli arkadaşlarım bu dehşetli fitneden kurtulabilmek için yakınlarımızı, sevdiklerimizi ikaz edelim. Bir kısmına burada değindiğim fenalıkları anlatarak bu Fetullah denilen adamın (adamın isminde bile meymenet yok, Fetullah; İstese değiştirebilir, Fethullah diye düzeltebilir fakat bilerek yapmıyor) fenalıklarından kurtarmaya çalışalım, vesselam...

Vehbi KARA

adminadmin