Genel
Giriş Tarihi : 29-09-2018 09:50   Güncelleme : 29-09-2018 09:50

FETÖ’cü Hakimlerin Kararı Yok Sayılmalıdır!

​Sivas, Hizb-ut Tahrir, Vasat, Hizbullah, İBDA ve Umut davası gibi Müslümanların hedef alındığı kumpas davalarında, hapis kararlarını verenlerin FETÖ’cü hâkim ve savcılar olduğu ortaya çıktı.

FETÖ’cü Hakimlerin Kararı Yok Sayılmalıdır!

Dindarlara yönelik hukuksuz yargı kararlarına imza atan o savcı ve hakimlerden 86’sının FETÖ ile bağlantısı tespit edilirken, bunlardan 72’si cezaevinde 14’ü ise firari.

Türkiye; günlerdir hırsız, zehir taciri ve katilin yararlanacağı af teklifini konuşurken, haksız yere zindanlara atılan mazlumlar ‘gerçek’ adaletin tecelli etmesini bekliyor. Hayali örgütler, uydurma deliller, işkenceyle imzalatılan ifadelerin ardından cezaevine konulan mağdurlara neden özgürlük verilmesi gerektiğinin en somut örneğini ise gazetemiz Akit gözler önüne seriyor. Batı Çalışma Gurubu'nun despotlukları ve ihanet çetelerinin şeytani tuzakları sonucu yüz binlerce Müslümana hayatın zehir edildiği kumpas davalarına bakan hakim ve savcılarının nerdeyse tamamının örgüt üyeliğinden tutuklandığı, bir kısmının ise meslekten ihraç edildiği belirlendi.

MÜSLÜMANLARA YÖNELİK BİTMEYEN ZULÜM

Gençleri zehirleyen uyuşturucu şebekeleri, milletin malını çalan hırsızlar, alkollü araç kullanarak 3 kişilik ailenin katleden Emrah Serbes gibi katillere yönelik af teklifi tartışmalara neden olurken, asıl mazlumların halen zindanlarda tutulması tepki çekiyor. Gazetemiz Akit, suçsuz yere, delilsiz, ispatsız İslami davalardan hapiste yatan 600 mazlumun özgürlüğüne neden kavuşması gerektiğini belgesiyle ortaya koydu.

Kendileri gibi düşünmeyen tüm İslami yapıları hedef alan FETÖ, en büyük kumpaslarından birini de Hizb-ut Tahrir’e yaptı. Bir fikir hareketi olan Hizb-ut Tahrir’e yönelik yargılamaları yapan mahkemelerin ve temyiz davalarını sonuca bağlayan üst mahkeme üyelerinin neredeyse tamamının Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantılı olduğunu ortaya çıkarmıştık. Hizb-ut Tahrir yargılamalarına hakim, savcı ve Yargıtay üyelerinden 62'sinin FETÖ ile bağlantısı olduğu, 49’unun ise tutuklamıştı. Hizb-ut Tahrir'i hedef alan yargı mensuplarının arasında ise 17/25 Aralık darbe girişiminde rol alan Zekeriya Öz, “Paralel Yapı” soruşturmaları kapsamındaki tutukluların tahliyesini kararlaştıran Mustafa Başer, MİT gözetiminde Suriye'ye yardım götüren bir TIR'ı durduran ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki olayla ilgili Savcı Özcan Şişman gibi isimler yer alıyor.

MAZLUM İÇERDE, İMZACI FİRARDA

37 kişinin ölümü ile sonuçlanan Madımak Oteli’ndeki yangının üzerinden 25 yıl geçerken, uydurma deliller, asılsız fişlemeler ve bürokrasi-yargı oyunları ile suçlu gösterilen mazlumlar ise adeta kaderine terkedildi. Yok yere yattıkları cezaevlerinde yıllardır çeşitli hastalıklar ve yaşlılıkla mücadele eden Sivas mazlumları hakkında verilen kararların çoğunda FETÖ'cü hakim ve savcıların imzası yer aldı. Sivas davasının kararını veren hâkimlerden Hasan Şatır, Dündar Örsdemir, Kadir Kayan ve Selahattin Türkeli gibi isimler Kozmik Oda soruşturmasında açığa alınmıştı. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra meslekten ihraç edilip, haklarında yakalama kararı çıkartıldı.

MÜEBBET YATIYORLAR

Mayıs ayında Hakk’a yürüyen cesur yürekli mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun yargılandığı İBDA davası da sinsi örgüt FETÖ’nün imzalarıyla zulme dönüştü. FETÖ’nün polis görünümlü teröristleri tarafından Büyük Doğu fikriyatının mimarı olan Salih Mirzabeyoğlu’na önce suikast girişimi düzenlendi. İstediklerine ulaşamayınca da darbe sürecinde çocuğunu okula götürürken Mirzabeyoğlu, FETÖ’nün üniformalı polisleri tarafından gözaltına alındı ve 15 yıl hapis yattı. Aynı davadan Cihat Özbolat ve İlhan Doğan ise, müebbet yatıyor. İBDA-C davasının savcısı olan Celal Kara ise firari. Yine aynı davanın mahkeme başkanı Metin Özçelik, mahkeme üyeleri Mehmet Ekinci ve Birol Bilen de 15 Temmuz sonrası önce açığa alındı, ardından tutuklandı.

NOEL BABA FETÖ’NÜN PROJESİ

Kamuoyunda "Telegram Davası" olarak bilinen davaya da FETÖ’cü Mustafa Başer ve eşi Rabia Başer bakmıştı. Davada sanıkların yeniden yargılanma talebi, 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. Taleplerin reddedilmesini sağlayan iki üye vardı: Mehmet Fatih Gündoğdu Dilek Kösem. İki isim de 15 Temmuz’dan sonra açığa alınıp meslekten ihraç edildi. Metris Cezaevi'nde 25 Ocak 2000 tarihinde İslami mahkumlara karşı gerçekleşen Noel Baba operasyonuyla ilgili davanın hakimi Yusuf Özgan FETÖ bağlantılı olduğu gerekçesiyle. Bedrettin İnalhan meslekten ihraç edildi. Yeniden yargılamayı reddeden Sinan Güven firar ederken, Hasan Ercan ihraç edildi. İbrahim Esen ve Mehmet Köroğlu ise tutuklandı.

UYDURMA VASAT’IN MİLİTANLARI

28 Şubat sürecinde zindanlara atılan ve 20 yıldır adalet bekleyen Şahımerdan Sarı Hoca da uydurma Vasat davasından halen yargılanıyor. Uyduruk ‘Vasat Örgütü’ davasının baştan sona FETÖ tezgâhı olduğunu daha önce deşifre etmiştik. Vasat davasına bakan Zeka Kayalı, üyelerden Müslüm Uzun ve kumpasta imzası olan Cumhuriyet Savcısı Ahmet Mithat Temel'in FETÖ militanı çıkmıştı. FETÖ yapılanması adına verdiği kararlarla İslami kesimden çok sayıda kişinin mağduriyetine sebep olan Hâkim Rüstem Eryılmaz, Hizbullah davasında başroldeydi. 14. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Rüstem Eryılmaz, örgüt üyeliğinden tutuklandı. Tutuklanan üye hakim Mustafa Başer ise, Hidayet Karaca’nın da aralarında bulunduğu 62 FETÖ’cü hakkında tahliye kararı vermişti. Üye hakim Mesut Özcan ve savcı İsmail Tandoğan da ‘Selam Tevhid'te kumpas' suçlamasıyla aranıyor.

Muhammet Uzun – Yeni Akit

adminadmin