Genel
Giriş Tarihi : 29-12-2018 09:10   Güncelleme : 29-12-2018 09:10

FETÖ’cü Mason Locaları kuruluyor!

​Masonlar FETÖ’cülere sahip çıktı! FETÖ’cü mason locaları kuruluyor

FETÖ’cü Mason Locaları kuruluyor!

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası dağılma sürecine giren FETÖ yapılanmasından doğan boşluğu doldurmak üzere masonların devreye girdiği, haklarında hukuki işlem yapılmamış kripto FETÖ’cüleri şemsiyeleri altında yeni localar kurmaya teşvik ettikleri kaydediliyor.

Son süreçte FETÖ gibi güç kaybeden masonların bu şekilde kendi varlıklarını devam ettirebilmeyi hedefledikleri belirtilirken, FETÖ’nün de bu iş birliği sayesinde aynı şekilde varlığını devam ettirebilmeyi ve gizlenebilmeyi amaçladığı değerlendiriliyor.

Tüm kurguları ideolojik ve maddi çıkara dayalı her iki yapılanma arasındaki işbirliğinin, iki örgütün de yurt dışında olan merkezlerince tasarlandığı üzerinde duruluyor. Edinilen bilgilere göre bazı kıdemli masonlar, FETÖ’yle bu ilişkiden rahatsızlıklarını saklamıyorlar. “Masonluk ayağa düştü” ifadesiyle bu yeni açılıma tepki gösteren masonlar, kendilerinin uzun yıllara dayalı fedakarlıklarıyla kurdukları organizasyonlarına 2 bin 500 TL gibi bedellerle yeni üyeler kabul edilmesini de içlerine sindiremiyor. Bu bağlamda önümüzdeki günlerde masonluk içerisinde büyük çalkantılar yaşanması bekleniyor.

Kaynak: dipdalga.com

adminadmin