Gündem
Giriş Tarihi : 24-04-2019 10:20   Güncelleme : 24-04-2019 10:23

Fetö'cü Olduğu Halde Uçan Pilotlar Var!

Genelkurmay eski İstihbarat Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Hava Kuvvetlerinde FETÖ'cü olduğu halde uçmaya devam eden pilotların olduğunu iddia etti.

Fetö'cü Olduğu Halde Uçan Pilotlar Var!

Genelkurmay eski İstihbarat Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, TSK içinde FETÖ tehlikesinin devam ettiğini belirterek, "Şu an FETÖ’cü olduğu halde uçan pilotlar var" dedi.

Superhaber'in haberine göre, emekli Korgneral İsmail Hakkı Pekin, FETÖ konusunda korkutan uyarıyı yaptı.

Darbeye katılmamış FETÖ bağlantılı isimlerin görevine devam ettiğini söyleyen Pekin, "Çok fazla insan bu işe bulaşmış. Üst düzey kişilerle görüştüğümde ankesörlü telefonlarla yapılan konuşmalar neticesinde şunu görüyoruz: Şu an epeyi insan belli ama tutuklanmamış vaziyette. Çünkü onları sorgulayacak yeteri kadar adam yok. Bir grubu sorguluyorlar ondan sonra diğerine geçiliyor, büyük ihtimalle onların komutanları da biliyor kim olduğunu.

Bunları bölüm bölüm alıyorlar, keşke hepsini birden yapabilseler ama yeteri kadar sorgulama personeli olmadığı için parça parça devam ediyor. 30 bin kişilik bir grup var. Bunların bir kısmı alınıp sorgulanıyor, bir kısmı tutuklanıyor, bir kısmı serbest bırakılıyor. Deniz Kuvvetlerinde de bu devam ediyor. Orası epeyi bir toparlandı. Hava Kuvvetlerinde biraz daha az toparlanma var. Orada şöyle bir sıkıntı var, 1 uçak için 1,5 pilota ihtiyaç var. Bu rakamlarda zor durumdayız, ayrılanlar tekrar göreve çağrılıyor.

FETÖ’cü olduğu halde uçanlar var. Darbeye katılmamış ama Fetullah Gülen ile iltisaklı olan pilotlardan uçanlar var. Onları toparlıyorlar şu anda. Muharip uçaklar konusunda kötü durumdayız" dedi.

adminadmin