Genel
Giriş Tarihi : 14-05-2017 15:22   Güncelleme : 14-05-2017 15:22

FETÖ’cü olmayan FETÖ’cüler!

FETÖ’cü olmayan FETÖ’cü ne demek?

FETÖ’cü olmayan FETÖ’cüler!

Ahmet Altan, Mehmet Altan FETÖ’cü mü? Gerçekten Gülen’in kerametine inanıyor mu insanlar. Sadece bunlar değil, daha bir sürü adam. Bunların dinle, İslam’la bir işleri yok.

Altan kardeşler, dünya barışı ve demokrasi için  İslam dünyasının demokratikleştirilmesi projesine destek vermek adına profesyonel bir şekilde, bu projeyi destekleyen uluslararası sistem tarafından, sisteme eklemlenmiş profesyonel elemanlardır.. Yani, adamlar inanmadıkları bir dinin dönüştürülmesi için uluslararası sistemin içimizdeki adamlardır. Görevleri FETÖ’ye destek vermektir. Bu tipler aramızda o kadar çok ki! Sağ, sol, liberal, Alevi-Sünni, her kesimden bu tip insanlar var. Neticede kârlı bir iş. Bu da bir ihale.. Sonunda servet ve iktidar var. Heyecan verici bir iş üstelik. Uluslararası sistemi karşınıza değil, arkanıza alıyorsunuz..

FETÖ deyince siz sanıyorsunuz ki, altta ibadet ortada ticaret, üst katta ihanet var. Tamam da gerçek bundan ibaret değil.

FETÖ’cü dediklerinizin bir kısmı bu işe bir şekilde inanarak bu yapıda yer alıyor ya da kripto. Bir kısmı profesyonel, menfaat ilişkisi sonucu bir şekilde bu işe bulaşmış, önce hem din, hem dünyayı kazanacağım derken, yakayı kaptırmış, geri dönüşü olmayan bir yola girmiş kişililer. Bir kısmı ise tehdit ve şantajla, bal tuzakları ile bu kirli oyuna dahil edilmiş insanlar.

FETÖ’cü deyince herkes dini bir topluluk düşünüyor. Nasıl Altan kardeşler din ve diyanetle hiç ilişkileri olmadığı halde bu yapı ile ilişki içinde ise, ateistler, agnostikler, Hristiyanlar, Masonlar, Yahudi topluluklar da var bu yapıda.. Tabi bunların bir kısmına FETÖ’cü demek pek doğru olmayabilir. Ama FETÖ’nün bağlı olduğu yere bağlı insanlar bunlar.

Hep diyorum, bunların kadrosunda şeyh de var fahişe de. O kadarla da kalmaz, haham da var papaz da. Komünist de var, faşist de.. Hepsi de tek yekûn için toplanıp bölünür.

Dün FETÖ KCK’ya operasyon çekiyordu, bugün KCK ile, PKK, HDP ile kol kolalar.

Dün hoşgörü ve diyalogdan söz edenler, bugün Diyarbakır’da Hendek kazanlarla kol kola. İntihar saldırıları yapıyorlar. Halka ateş açıyorlar..

Hâlâ bir takım abi, abla, imamlar aldatıldıklarını kabule yanaşmıyorlar.. Çünkü bu onlar için mürted olmak anlamına geliyor, dinlerini ve dünyalarını kaybetmek anlamına geliyor.. Çeyrek asırdır, hatta yarım asırdır dualarla süsledikleri bir dünyaları vardı. Kendilerini “havari” gibi “sahabi” gibi görüyorlardı. Şimdi bir anda “Deccal”e dönüşmek kolay kolay kabul edemeyecekleri bir şey.. Öyle ki artık bu saatten sonra devlete de sığınamıyorlar, kendi cemaatlerine de. Toplum vicdanına da sığınamıyorlar.. Bu onlar için felaket bir durum.

Niyazi Öktem ya da Bülent Ecevit, Kasım Gülek FETÖ’cü mü? Şerif Mardin de, bir dönem bir grup Amerikalı ile Boğaziçi Üniversitesinde Risale-i Nur ve Nakşi Tarikatı, İskenderpaşa üzerine çalıştılar. Fehmi Koru’nun, İslami gruplar üzerinde çalışan gazeteci Ruşen Çakır’ın da bilmesi gerek bunu. Bir şekilde bu hareketi bilen önemli isimler bunlar.. General Yirmibeşoğlu da bilir bunları. Fuller “iyi adam” değil mi! Oyun büyüktü, hem de çok büyük! Dünya derin devleti, bu kadar iyi çalışılmış, çeyrek asırlık bir projenin bir anda berhava olmasını içine sindirebilmiş, anlayabilmiş değiller. Ve işin daha da kötü yanı bu durumda yerine ikame edecekleri üzerinde anlaştıkları yeni bir senaryoları da yok. Yapmak istedikleri şeyler başarılma kabiliyeti olan şeyler değil. Bundan sonrası yol haritası için de kendi aralarında bölünmüş durumdalar.. Bu sonuçtan dolayı birbirlerini suçluyorlar. Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan oldular.

FETÖ kendinden ibaret bir örgüt değil. 140 ülkede örgütlenmişlerdi. 22 ülkenin sınır, rejim ve iktidar yapılarını değiştirmek için hazırlıklar tamamlanmıştı. “İslam ve Demokrasi Fonu” harekete geçmişti bile. BOP’da işler yolunda gidiyordu. Hepsi birden eş zamanlı berhava oldu. “One minute”, “Mavi Marmara” derken, ilk sinyaller Davos’tan ve Gazze açıklarından geldi. Her ikisi de İsrail ile ilgili idi.. Ve arkası geldi. Olan oldu..

Hep söylüyorum FETÖ, İslam dünyasının Saul’ü idi. Yani bizim yeni Petrus’umuz olacaktı. Nasıl Saul, İsa aleyhisselamın şeriatını Paganlaştırdı ise Gülen de herkesi bulunduğu konumda İslamlaştıracaktı. Görevi yeni bir “Katolik İslam” icad etmekti. Bu anlamda fahri bir Kardinal unvanı ona az gelir. “Kainat imamı”mız (!?) İstanbul’u da Vatikanlaştıracaktı bu vesile ile. Tabi Evrenesoğlu ile bu unvanı nasıl paylaşacaktı bilmiyorum.

“Hocaefendi”nin senaryosuna göre herkes “yaşam tarzı”ndan hiçbir değişiklik olmadan İslamlaşabilecekti.. İslamlaşmasa da Ecevit bile Hocaefendinin(!?) listesinde şefaat için öncelikli bir yer sahip olduğuna göre, herkes için bir kurtuluş yolu bulunacaktı herhalde. Şeytani bir oyundu bu.. Ama direkten döndük, olmadı. Elhamdülillah. Aslında FETÖ’nün değil, Şeytan’ın arkasına CIA, MOSSAD, Tapınakçılar, MI6, hatta NATO’yu da alarak gerçekleştirmeye çalıştığı, son yüz yılın en büyük fitnesinden Allah’ın yardımı ile kurtulduk! Ama hâlâ tehlike geçmiş değil.. Onu da bilelim.

Bakın Fuller FETÖ’cü değil, FETÖ’cüler Fuller’cidir aslında. Bu din bir şekilde insanları dönüştürmeyi başardı. Ali Bulaç bile sonunda Amerika’yı “Anavatan” olarak ilan ediverdi. Radikal Ali Bulaç bile bir anda bu kadar uyabiliyorsa, diğer insancıkların durumunu varın siz hesap edin..

Yani demem o ki, FETÖ’cü dedikleriniz her yerde var. Onları sadece medresede ders yaparken değil, mason locasında, gay kulüpte de bulabilirsiniz. Tuncay Güney, Sisi ile buluşup Kalkancı’yı örgütlerken aynı zamanda Samanyolu’na da gidip geliyor, Hocaefendi’ye de hizmet ediyordu! “Hizmette sınır yok” birileri için! Her şey Hizmet için sonuçta ve gayeye giden her yol meşrudur. Yoksa Makyavel de FETÖ’cü mü idi. “Yok canım, FETÖ Makyavel’ci olabilir” diyebilirsiniz de, “Hocaefendi” zaman içinde yolculuğa çıkan biri. O bedeninde Mesih’in ruhunu taşıyor ya hu, müntesiblerine göre! Lafı mı olur. Ve tabi ki, sahip olduğu ruhani mertebe dolayısı ile Makyavel’ci olamaz da, Makyavel ondan manen ders ve ilham almış olabilir..

Kim FETÖ’cü, kim değil, ilk bakışta hemen anlayamazsınız. Sabah akşam FETÖ’ye lanet okuyan, FETÖ’cü diye deşifre olan birini acımasızca infaz eden biri de FETÖ’cü olabilir. Aman dikkat. Selam ve dua ile..

Abdurrahman Dilipak Yeni AKİT

adminadmin