Güncel
Giriş Tarihi : 04-01-2017 10:34   Güncelleme : 04-01-2017 10:34

FETÖ’cü tezlerin bir senaryosu daha 2011 Yapımı Labirent Filmi!

Senaryosunu, yapımcılığını ve Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı 2011 yılında sinemalarda gösterilen Labirent filmi derin FETÖ izleri taşıyor.

FETÖ’cü tezlerin bir senaryosu daha 2011 Yapımı Labirent Filmi!

Senaryosu New York’ta Beş Minare’yi andıran Labirent filmi, FETÖ/PDY’nin kendisine muhalif olan isimleri dinlemek için uydurduğu Selam Tevhid örgütü ile silahlı mücadeleye girişmemiş ve kurucusu FETÖ mağduru İBDA’nın Türkiye’nin başına bela olmuş örgütler olarak bahsetmesiyle dikkat çekiyor.

İstanbul'da kalabalık bir caddede meydana gelen büyük bir patlamayla başlayan Labirent filmi, saldırıyı üstlenen yeni kurulmuş bir terör örgütü ile Türk istihbaratının mücadelesini konu ediniyor.

Film, Türkiye'yi kaosa sürükleyecek ve Orta Doğu'daki hassas dengeleri bozacak ikinci ve daha acımasız bir saldırıyı önlemek amacıyla Türk İstihbaratı tarafından yürütülen operasyonlar ile devam ediyor.

Filmde Tevhid-i Selam diye bahsedilen örgüt, FETÖ/PDY tarafından İslamcı grup ve cemaatlerin tamamının tasfiye edilmesi, Fethullah Gülen ve görüşlerine karşı olanlara operasyon başlatabilmek için uydurulmuş bir örgüttü.

17-25 Aralık 2013 operasyonları ile hedefin Erdoğan olduğu ve Erdoğan’ın gücünü zayıflatmak için böyle bir yola başvurarak çeşitli kumpaslarla Erdoğan ve hükümet düşürülmek istedikleri ortaya çıktı.

Geçen gün, Ortaköy’deki gece kulübü baskının hemen ardından TV8 tarafından gösterime sokulmasının manidar bulunduğu film FETÖ/PDY’nin siyasi ve İslami tezlerini savunması, kendileri dışındaki bütün İslami yapılanmaları terörist olarak göstermesi bakımından bir FETÖ’cü prodüksiyon olarak değerlendiriliyor.

SELAM TEVHİD KUMPASI

2011 yılında Emniyet’e yapılan ve birçok bürokrat, asker, istihbaratçı, gazeteci, STK başkanları, kanaat önderleri ve siyasetçilerin de aralarında bulunduğu kişilerin örgütlü bir şekilde İran adına casusluk faaliyetlerinde bulunulduğunu iddia edilerek sözde SELAM – TEVHİD terör örgütü soruşturması başlatıldı..

Bu soruşturma kapsamında birçok siyasetçi, bürokrat, asker, sivil toplum örgütü temsilcisi, işadamı kanunsuz olarak dinlendi.

Listeler daha sonra ele geçirilerek basına da yansıtıldı.

Soruşturma 22 Temmuz 2014’te takipsizlik kararı verilerek sona erdirildi.

adminadmin