Güncel
Giriş Tarihi : 26-04-2018 09:31   Güncelleme : 26-04-2018 09:31

FETÖ'nün Cumhurbaşkanlığı Seçimindeki Sinsi Planı Ortaya Çıktı

FETÖ, ancak şeytanın aklına gelebilecek bir oyunu sahneye koydu.

FETÖ'nün Cumhurbaşkanlığı Seçimindeki Sinsi Planı Ortaya Çıktı

Seçmenin gözü önündeki tüm adaylık açıklamaları, müzakereler ve vekil transferleri mizansenden ibaret. Örgüt, Gül ve Akşener’i aday yapıp Erdoğan’ın ilk turda seçilmesini engellemek istiyor. Asıl amaç ise Gül’ü 2. turda Erdoğan’ın karşısına çıkarmak.

1- FETÖ’nün yazdığı senaryoya göre, Meral Akşener’in aday olarak çıkıp MHP’den oy çalması bekleniyor. İkiden fazla adayla gidilen seçimlerde, ilk turda Erdoğan’ın yüzde 50+1 oy alması engellenmek isteniyor.

KENDİNİ YEM ETTİ

Meral Akşener, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında başarılı olamayacağının farkında. Ancak kendini yem olarak ortaya atıyor. FETÖ’nün planının bir parçası olarak, bile isteye Erdoğan’dan 3-5 oy azaltabilmek için sahneye çıkıyor.

2- İhanet çetesinin kaset kumpasıyla CHP’nin başına getirilen Kılıçdaroğlu’nun, vaatlerini gerçekleştirebilmesi için aday olması gerekiyordu. Ancak böyle bir adım atmadı. FETÖ, “Aday olmayacaksın” talimatını verdi. Dahası, Türk siyaset tarihine kara leke olarak geçen vekil satışını yaptırdı.

3- Meral Akşener, FETÖ bağlantısını gözler önüne seren sosyal medya paylaşımlarını silerek tüm dikkatleri üzerinde topladı. Oysa kendisi de iyi biliyor ki tweet silmek onları görünmez kılmıyor, sosyal medyada onlarca kopyası var.

4-  Abdullah Gül, en başından beri Pensilvanya’nın adayı. Kemal Kılıçdaroğlu, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener ve karanlık odaklar, Gül’ü Erdoğan’ın karşısına çıkarma konusunda birleştirildi.

İşaret fişeğini 18 Ocak'ta ateşledi

15 Temmuz hain darbe girişimiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alan Fetullah, sinsi planın ilk işaretini 18 Ocak’ta bu şiirle verdi:

Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren GÜL

Gel, o bayıltan renginle gönlüme dökül

Vaktidir, ağlayan gözlerimin içine GÜL

Ey kupkuru çölleri cennetlere çeviren GÜL

Senaryonun şifreleri bu konuşmada

Şeytani kurgunun detaylarını, firari FETÖ’cü Emre Uslu açık etti. O terörist, Akşener’in seçimleri kazanamayacağını bildiğini, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurtulmak için desteklenmesi gerektiğini söyledi: ‘Akşener’in kazanamayacağını bildiğim halde neden ona destek veriyorum?’ Meral Akşener’in dikmiş olduğu İyi Parti ağacı, son umudumuzdur. Ben bu ağaca su veririm.

(Güneş)

adminadmin