Genel
Giriş Tarihi : 30-10-2018 08:59   Güncelleme : 30-10-2018 08:59

FETÖ’nün elebaşı Gülen’den Külünk’e suikast talimatı!

​AK Parti İstanbul eski Milletvekili Külünk’ün evinin önünde keşif yapan silahlı kişilerin arkasındaki odak ortaya çıktı. İşgalci terör örgütü FETÖ’nün Pensilvanya’daki elebaşı Gülen, son mesajında Külünk’ün soyadını zikrederek aleni şekilde suikast talimatı verdi.

FETÖ’nün elebaşı Gülen’den Külünk’e suikast talimatı!

Ekim ayının başında evinin kar maskeli ve silahlı şahıslar tarafından gözetlendiği ortaya çıkan AK Parti İstanbul eski Milletvekili ve AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi Metin Külünk için kamuoyunun sorduğu “Suikast hazırlığı mı var?” sorusunu güçlendirecek bir gelişme daha oldu. 15 Temmuz’da Türkiye’ye işgal girişiminde bulunup, 251 vatan evladını katleden, Meclis’i bombalayan Fetullahçı Terör Örgütü’nün Pensilvanya’daki elebaşı Gülen, yayınlanan son videolu mesajında Metin Külünk’ü hedef aldı.

ÖLDÜRÜN CENAZESİNE GİDİN

Her görüntüsünde teröristlerine farklı görevler veren teröristbaşı “Külünkçülere karşı, sürekli sizin üzerinize mızraklarla gelenlere karşı, sizi zindanlara atanlara karşı, şakî bir şebeke gibi gösterenlere karşı, siz de “Hakkımı helal ettim!” demeye kendinizi hazırlayın. Efendim, bu, yiğitçe bir şey olacak, babayiğitçe bir şey olacak” ifadeleriyle alenen Metin Külünk için “Suikastla öldürün” talimatı verdi. Öte yandan evi silahlı kişilerce gözetlenen Külünk’ün güvenliğine yönelik herhangi bir tedbir alınmadığı öğrenilirken, FETO’nun talimatının ardından emniyetin harekete geçmesi bekleniyor. Ayrıca, Külünk’e yönelik tehditlerinde yeni olmadığı, FETÖ’nün uzun süredir AK Partili ismi takip ettiği bildirildi.

15 TEMMUZ KAHRAMANI

FETÖ elebaşının bizzat hedef tahtasına koyduğu AK Partili Külünk, hain terör örgütüyle 7 Şubat MİT krizinden bu yana en ciddi mücadeleyi veren siyasi veren isim olarak ön plana çıktı. Külünk, 15 Temmuz işgal girişimi sırasında Yeşilköy Havalimanı’na giderek hain darbecilerin suikastından dakikalarla kurtulan Başkan Erdoğan’ın yanında vatan müdafaasına destek oldu. FETÖ’nün kendisi aleyhine çalışan Külünk’e yönelik alçak talimatıyla Başkan Erdoğan’a da örtülü tehdit mesajı gönderdiği de değerlendiriliyor. İşgalci terör örgütü FETÖ son olarak Rusya Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’u suikast ile katletmişti.

Sabri İşbilen / Diriliş Postası

adminadmin