Fikir
Giriş Tarihi : 12-06-2017 11:18   Güncelleme : 12-06-2017 11:18

FETÖ’nün siyasi ayağı siz olmayasınız sakın?

“Barış, demokrasi ve insan hakları” gibi güzel kelimelerden iğrendirdiler insanları. Kelimelerin anlamlarını kaydırdılar. PKK, FETÖ ve CHP sürekli parola söyler gibi bu kelimeleri tekrar ediyorlar. Bu kelimeleri hep saldırmak için kullanıyorlar, hep pusu kurmak için, gizlenip arkadan vurmak için kullanıyorlar.

FETÖ’nün siyasi ayağı siz olmayasınız sakın?

15 CHP’li bir araya gelmiş ve her satırından Pensilvanya talimatı akan bir metin yazmışlar. Adı "Türkiye'de barış, demokrasi ve insan hakları" olan bu raporda FETÖ için “Dini cemaat” diyorlar, FETÖ diyemiyorlar ama “Darbenin siyasi ayağı araştırılsın” diyorlar. O ayak siz olmayasınız sakın?

Tam FETÖ’cüler gibi, tam FETÖ’nün jargonuyla ve tamamı FETÖ’nün palavralarıyla Türkiye’yi, gavura şikayet ediyorlar. Yedikleri nanenin farkında oldukları için de "Bu görüşlerimizi dünya platformlarına taşıyacağız. Bunun hiçbir şekilde Türkiye'yi dışarıya şikâyet etmek gibi algılanmasını doğru bulmayız" diyorlar. Sonra da “Darbenin siyasi ayağı araştırılsın”… O ayak siz olmayasınız sakın?

17/25 Aralık döneminde birlikte hareket ettiler. En ateşli yaygarayı kim yaptıysa onları CHP den milletvekili yaptılar. Ne kadar FETÖ yalanı varsa hepsini ağızlarına sakız yapıp her yerde çiğniyorlar, ne kadar FETÖ’cü varsa hepsine avukatlık yapıyorlar, sonra “Darbenin siyasi ayağı araştırılsın” diye tantana yapıyorlar. O ayak siz olmayasınız sakın?

Kılıçdaroğlu, İstanbul’a belediye başkan adayı olduğunda arkasına FETÖ’cüler dizilmişti. Klasik FETÖ kumpası kokan belgeler vermişlerdi eline, o da “Yolsuzluk var, yakaladım hepsini, çözdüm, belgeleri var” diye bağırırdı. Söz edilen siyasi ayak CHP olmasın sakın?

Deniz Baykal’a kurulan kumpastan sonra CHP’ye başkanı olan Kılıçdaroğlu ve avaresinin “FETÖ’nün siyasi ayağı” oldukları şüphesi giderek güçleniyor. Fetullah Gülen boşuna birini genel başkan yapmaz. FETÖ’cüler takiye yaparken ne numarası yapıyorlar? AK Partili taklidi yapmıyorlar ki, CHP’li taklidi de yapıyorlar. Mesela sakal bırakan tek FETÖ’cü Gökçe Fırat. Onun da sakalı Müslüman sakalı değil, çirkin ve dahi iğrenç olan solcu sakalından. Bütün takiyeciler, rakı içiyor, vals danslı partiler yapıyor, solcu numarası, Kemalist numarası yapıyor. FETÖ’nün siyasi ayağı meselesi önemli bir mesele evet ve acilen CHP’ye yakından bakılmalı.

Erem Şentürk / Diriliş Postası

Recep YAZGANRecep YAZGAN