Güncel
Giriş Tarihi : 12-01-2018 11:04   Güncelleme : 12-01-2018 11:04

​Fetö’nün suikast timinin olduğunu biliyor musunuz!

AK PARTİ İstanbul Milletvekili Metin Külünk katıldığı bir televizyon programında FETÖ’nün silahlı kanadı ve suikast timine dikkat çekti.

​Fetö’nün suikast timinin olduğunu biliyor musunuz!

Külünk, Habertürk'te Kübra Par'ın sunduğu programda "Biz FETÖ'nün silahlı kanadının farkında mıyız? Suikast timlerinin farkında mıyız" diye sordu.

Kübra Par'ın "FETÖ'nün elebaşlarına, çelik çekirdek kadrosuna yaklaşılmadığını söylemiştiniz, hala aynı kanaatte misiniz?" sorusuna Ak Partilii Külünk "Aynı kanaatteyim, örtülmek isteniyor" dedi.

Bu yanıtın ardından Par, Külünk’ün daha önce verdiği bir röportaja değinerek "Bazı isimler var bildiğim, Türkiye'de uygun ortam olursa açıklarım' demiştiniz. Hala bildiğiniz ve açıklamadığınız isimler var mı?" diye sordu.

Külünk bu soruya,

“Var tabi. Vakti geldiğinde, her şey zamanında güzeldir. Açık bir şekilde konuşmak yerine verilmesi gereken adreslere söylediklerimiz vakti geldiğinde veriliyor ve gereği de yapılıyor. Her bilgi kamuoyuyla paylaşıldığı zaman doğru olur mu? Bir kısmı söylediklerimizden sonra adalet önünde hesap veriyor” diyerek cevap verdi. 

adminadmin