Fikir
Giriş Tarihi : 27-04-2017 10:41   Güncelleme : 27-04-2017 10:41

FETÖ’yü koyduğumuz yeri Doğru Tahlil Etmek Lazım!

Günah insanı kâfir etmez ama küfre giden her yolun başında bir günah vardır ve arka arkaya gelen, birbirini doğurup bir sonrakini büyüten günahlar zincirinden oluşan yolun sonunda kâfirlik vardır. (İnsan yolun bir yerinden döner tevbe ederse ne ala!)

FETÖ’yü koyduğumuz yeri Doğru Tahlil Etmek Lazım!

Harama meyleden insanla değil ama haramla mücadele de aynı zincir yüzünden aslında küfürle mücadeledir. FETÖ, PKK, DHKP/C, DAEŞ ya da yarın Horasan ve Cephe-i Vahdet gibi adını yeni duyacağımız terör örgütlerinin hepsi aynıdır ve aynı zincirin halkalarıdır.

Mesela FETÖ, AIDS hastalığı gibidir. AIDS öldürmez, AIDS hasta da etmez. AIDS bulaştığı bünyede hastalıklarla mücadele eden bağışıklık sistemini bozuyor sadece, kenara çekilip herhangi bir hastalığın gelip öldürmesini bekliyor. Sonu ölüm olan AIDS hastaları grip yüzünden ölüyor mesela. Bir antibiyotik müdahalesiyle kolayca halledebilecek sıradan bir enfeksiyon yüzünden veya gün içinde bulaşan ve vücudun kendi kendine hallettiği herhangi bir mikrop yüzünden ölüyor AIDS hastaları. PKK’nın ya da DAEŞ’in bizim için çok can yakıcı olmasının en büyük sebebi bu tip mikroplara karşı mücadele edecek mekanizmalarımızın tamamının FETÖ tarafından zayıflatılmış olmasındandır. Güvenlik bürokrasisi, STK’lar, medya, okullar hepsi FETÖ hastalığı yüzünden zayıflamış durumda. Tam da bu sebeple, FETÖ ile mücadele, şu andaki bütün mevcut ve yarının muhtemel terör örgütleriyle mücadele etmektir.

AIDS/FETÖ benzerliği sadece hastalık sırasında değil hastalığın başında da aynı yollardan geçiyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün verilerine göre AIDS vakalarının %90’ından fazlası evlilik dışı ilişkiler üzerinden bulaşmaktadır. Ortada bir haram var yani. İkinci sıradaki en büyük sebep ise ortak şırınga kullanması olarak kaydedilmiş ki buna da çoğunlukla uyuşturucu kullanımında rastlanıyormuş. Burada ise çıkar için aralarına katılıp kolunu onlara kaptıranlara denk geliyor. Münferit olsa da emzirme ve hastane hatalarından dolayı bulaşmalar da kayıtlara geçmiş. Bu kısmı ise konudan habersiz suçsuz gafillere denk gelmektedir.

FETÖ’ye isteyerek katılan herkes, ta en başında dini mübin-i İslam’ı tahrif ederek bir haram üzerinden bulaşıyor, aynı kendine AIDS bulaştıranlar gibi. Dolayısıyla FETÖ’yle mücadele sadece bir terör örgütüyle mücadele değil, bütün terör örgütleriyle mücadeledir ve ümmeti Muhammed’in ortak derdidir…

Erem Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin