Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-06-2017 09:13   Güncelleme : 15-06-2017 09:13

Fetullah Gülen Kimdir?

Yapmış olduğu icraatlarla Süfyaniyet Komitesinin 4. Rüknü olduğunu bihakkın ispatlayan Feto’nun en büyük kötülüklerinden bir tanesi de İslamın beş şartından biri olan zekâttır. Genellikle Ramazan ayında verilen zekat kavramı Gülen sayesinde etkisizleştirilmeye çalışılmıştır.

Fetullah Gülen Kimdir?

Zekâtın ruhunu tahrip eden ve mü'minlerin hayır-hasenat hislerinin üzerine çöküp sömürerek kendisine ekonomik rant oluşturan FETÖ örgütü; diğer İslami değerleri de ortadan kaldırmaya büyük çaba göstermiştir.

Bunlardan birisi başörtüsünü hafife almak ve tahrif etmektir. Mü'mine kardeşlerimizin başlarını açmalarını teşvik eden, başörtüsü takmak için mücadele veren kızları aşağılayan hep bu zındık olmuştur.

Çok önemli İslam sembolü olan Ezanı da hafife almış ve tahrif etmiştir. Risalet-i Muhammediyeyi niza olarak görerek ezan-ı Muhammedî'den kaldıran da bu haindir. Bu sayede Ehl-i kitap kavramını dahi tahrip ederek din-i hak kavramını bozmuştur.

Günümüzde en çok ortaya koydukları icraat ise yalancılıktır. Yalanı meşrulaştırmış ve meslek haline getirmiştir. 15 Temmuz 2016 darbesinde suçüstü yakalandıkları halde FETÖ mensupları utanmadan yalana tevessül edebilmektedirler.

Halbuki bir Müslüman asla yalana tevessül etmez. Aldanır belki fakat asla bir başkasını aldatmaz. İşte Müslümanları bütün dünyanın önünde küçük düşürecek onursuz ve alçakça davranışları yapan hep bu FETÖ örgütü olmuştur. Dünya tarihinde bu kadar ikiyüzlülüğe rastlanmamıştır.

Sosyal hayatın en önemli konularından birisi olan namus kavramını da yerle bir etmiştir. Bugüne kadar ehlidünyanın ahlaksızlıklarını dindar insanlar arasında dahi yaygınlaştırmaya muvaffak olmuştur. Zinayı, içkiyi ve Müslümanlığın yasakladığı her şeyi bazı makamlarda tutunmak maksat ve amacıyla mübah gören ve teşvik etmiştir.

İnsanların gizli durumlarını araştırarak, mahremiyetlerini videolara kaydettiren ve bunları şantaj malzemesi olarak kullanan dahi bu zattır. Alavereler ve dalavere ile her türlü ahlâksızlık yöntemi ile siyasî iktidara gayrimeşru yollardan ortak olmak amacı gütmüştür.

Müslümanlar arasına tefrika, niza, düşmanlık ve fitne sokan, bu fenalıkları sürekli olarak yenileyen bu dehşetli terör örgütüdür. Suçüstü yakalandıkları halde ülkemizin düşmanlarının yanlarına sığınarak hala fitneye devam etmektedirler.

Kur'ân'ın bu asırda bir kal'ası hükmünde olan Risale-i Nur'ları menhus amaçları önünde bir engel görerek tahrip ve tahrif etmeye yeltenen, sadeleştirme adı altında Risale-i Nur'un Kur'ân'ın malı olan mânâlarına hücum eden yine bu dehşetli F. Gülen’dir. Kendisini "ulu'l-azm peygamber" olarak ihsas ederek, bütün İslam âlimlerini hafif gören ve onlara olan sevgiyi, muhabbeti kırmaya çalışan da budur.

M. Kamâl’i hararetle savunan ve onun şahs-ı manevîsinde temsil ettiği seküler yaşam biçimini örtbas etmeye çabalayan ve Kemalizm’i ihya etmeye çalışan da budur.

Bunlar ve bunlar gibi birçok gayrimeşru ve haince işleri yapan İslamın esaslarını bozmaya çalışan Fetullah Gülen, apaçık bir şekilde Süfyan'ın 4. Rüknü olduğunu ispat etmiştir. Bu kişiyi iyi tanımalı ve tuzağına düşen herkesi kurtarmaya çalışmak hamiyetli insanların yapması gereken en önemli davranışlardan bir tanesidir, vesselam…

Vehbi KARA

adminadmin