Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 05-07-2014 09:53   Güncelleme : 05-07-2014 09:53

FOLKLORCULARDAN BAŞKAN TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın katkıları ile Polonya'ya giderek, burada düzenlenen ve 6 ayrı ülkeden gelen halk oyunları ekibinin gösteri yaptığı "Godel 2014" festivaline katılarak Atakum'u, Samsun'u ve Türkiye'yi başarı ile temsil eden Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekibi yurda döndü.

FOLKLORCULARDAN BAŞKAN TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR
Kente döndüklerinde  Başkan Taşçı'yı ziyaret ederek kendisine bir teşekkür plaketi sunan  Atakum Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Üyeleri,ayrıca  beraberinde getirdikleri Polonya seramiğinden yapılma tabak ve festival katılım belgesini de sunarken,"Bize bu fırsatı sunduğunuz için size minnettarız. Yanımızda olduğunuzu bilmek, desteğinizi almak çok güzel. "dediler.

Sanatın ve sanatçının yanında olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten  Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, " Katıldığınız festivalde İlçemizin,ilimizin,Ülkemizin adını başarı ile temsil ettiğiniz için ben size teşekkür ediyorum. Her zaman size destek vereceğim ve bundan büyük keyif alacağım. Sizler Atakum'u kültür ve sanat alanında Karadeniz'in başkenti yapma yolundaki en büyük yardımcılarımsınız."şeklinde konuştu.  
adminadmin