Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-07-2016 10:04   Güncelleme : 26-07-2016 10:04

Fuat Köktaş :15 Temmuz Çok Karanlık Geceydi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "15 Temmuz, çok karanlık ve uzun bir geceydi ancak darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ terör örgütünün elemanları bir şeyi hesap edemediler. Ülkesine, milletine, bayrağına sadık, istiklal aşkıyla meydanları dolduran aziz milleti hesap edemediler" dedi.

Fuat Köktaş :15 Temmuz Çok Karanlık Geceydi

Samsun’da vatandaşların Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda başlattıkları "demokrasi nöbeti" ilk günkü kararlılık, heyecan ve coşkuyla devam ediyor.

Genci yaşlısı, erkeği kadını 7'den 70'e Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Samsunlular, ellerinde Türk bayrakları ile darbe girişimine büyük tepki gösteriyorlar. 

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın da ilk günden itibaren her akşam katıldığı demokrasi nöbetinde hemşehrileri ile sohbet ediyor, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. 

Samsun'un her zaman devletinden, milletinden yana olduğunu ve 15 Temmuz darbe girişiminde de bütün ülkede olduğu gibi Samsun’da da milli iradenin kazandığını dile getiren Milletvekili Köktaş, "Aziz milletimiz, milli iradenin FETÖ’culara teslim edilmesine izin vermedi. Bunun için sizlerle ne kadar övünsek azdır. Allah sizlerden razı olsun. 15 Temmuz, çok karanlık ve uzun bir geceydi ancak darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ terör örgütünün elemanları bir şeyi hesap edemediler. Ülkesine, milletine, bayrağına sadık, istiklal aşkıyla meydanları dolduran aziz milleti hesap edemediler ancak iş bitmedi. 

Bir müddet daha meydanlarda şenlik havasında demokrasi nöbetini tutmaya devam edeceğiz. Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ikinci talimatına kadar meydanları boş bırakmayacağız. 

Burada her siyasi görüşten insanımız var, onlarla birlikte kenetlendik, omuz omuzayız. 

Türkiye'ye, tüm dünyaya Türk milletinin bağımsızlık aşkını en yüksek sesle haykırdık. 

Bu haykırış, bu dik duruş; ülkemizi bir kez daha karanlık günlere götürmeye çalışan bu soysuz FETÖ terör örgütünün sözde askerlerine, asker kılığına girmiş teröristlerine verdiğimiz en büyük derstir." dedi. 

 

adminadmin