Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-03-2017 15:01   Güncelleme : 29-03-2017 15:01

Fuat Köktaş: 16 Nisan’da Şer Odakları Sandığa Gömülecek!

Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Geçmişte yaşanan siyasi belirsizlikler, ülkeyi karanlık günlere gömdü. Bu karanlıkta kardeşi kardeşe düşürdüler, sanayi, kalkınma diyen siyasetçilerinin her türlü oyunlarla önünü kestiler, Türkiye'nin ayağa kalkmaması için vesayetci, darbeci zihniyet elinden gelen her şeyi yaptı. İnşallah 16 Nisanda güçlü bir Evet ile bu şer odakları tamamen sandığa gömülecek" dedi.

Fuat Köktaş: 16 Nisan’da Şer Odakları Sandığa Gömülecek!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, belediye meclis ve ilçe  teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleşen program da Diva-Sen Başkan Yardımcısı Nihat Bayraktar, Diyanet-Sen Samsun 2 nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Diyanet-Sen Samsun 1 nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, İlkadım İlçe Müftüsü Yahya Polat ve il genelinde görev yapan din görevlilerini ağırlayan Milletvekili Köktaş, "Türkiye'nin gücü arttıkça hem ufku gelişiyor, hem dünyanın her tarafındaki mazlum ve mağdurlara elini uzatıyor. Tarihimizle atalarımızın izlerini sürüyoruz. Geçmişi unutmadan geleceğe umutla yürüyoruz. Biz bu topraklarda bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız." diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Din görevlilerinin toplumun şekillenmesinde önemli rol aldığını belirten Milletvekili Köktaş, "Manevi değerlerine sahip çıkarak ve bu manevi değerleri en alt kademeden en üst kademeye kadar bireylere işleyen siz din görevlileri kardeşlerimize 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde ülkemize, milletimize yapılmak istenen darbeye karşı Camilerde sabaha kadar sela okuyup, çağrı yapan sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

Büyük Camii çevresinde bulunan çay ocaklarında vatandaşlarla sohbet ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında değerlendirmelerde de bulunan Milletvekili Köktaş, geçmiş dönemde yaşanan siyasi belirsizliklerin, ülkeyi karanlık günlere gömdüğünü, bu karanlıkta kardeşi kardeşe düşürdüklerini, sanayi, kalkınma diyen siyasetçilerinin her türlü oyunlarla önünü kestiklerini, Türkiye'nin ayağa kalkmaması için vesayetci, darbeci zihniyetin elinden gelen her şeyi yaptığını söyleyerek, "Şimdi 16 Nisan da milletimiz sandığa gidecek. Vaseyet rejimini, darbeci hain zihniyetleri tarihe gömmek, Milletin üstünde bir güç olmaması için inşallah yüksek sesle evet diyecek. 

Anayasa değişikliğiyle Cumhurbaşkanı sistemiyle daha güçlü müreffeh bir Türkiye'nin kapıları sonuna kadar açılacak. 

4 yıl yerine 5 yılda bir seçim yapılacak. Vatandaşı bugün yarın seçim var diye meşgul edilmeyecek. Cumhurbaşkanlığı ile Meclis seçimi aynı günde yapılacak. 

Türkiye'yi mevsimlik hükümetlerden inşallah kurtulacak bunun için anayasal güvence altına alıyoruz. 

AK Parti iktidarları ile birlikte mevsimlik hükümetler tarihe gömüldü. Ama bunun anayasal bir güvenceye kavuşması lazım. Bu anayasayla inşallah halk oylamasında, kabul edilince gerçekleştirilmiş olacağız." diyerek sözlerine son verdi.

 

adminadmin