Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-02-2019 14:47   Güncelleme : 02-02-2019 14:47

Fuat Köktaş: Milletimiz Çok İyi Görüyor

Fuat Köktaş: Milletimiz Çok İyi Görüyor

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin İlkadım İlçe Başkanlığı tarafından, İlkadım Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programda konuştu. Milletvekili Köktaş, "2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz ezbere, siyaseten söylenmiş hedefler değildir, hepsi planlı ve programlıdır. Cumhur ittifakı ile birlikte hedeflerimize el ele, omuz omuza yürüyeceğiz" dedi.

HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenenlenen programda ayrıca şunları söyledi; "2023 hedeflerimiz ezbere söylenmiş şeyler değildir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz hepsi planlı programlardır. Siyaseten söylenmemiştir. Bu taşları bizler döşemeye başladık, inşallah 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonra belediye başkanlarımızla birlikte hedeflerine ulaştıracağız.

MİLLETİMİZ ÇOK İYİ GÖRÜYOR

Bir tarafta 31 Mart seçimlerini beka meselesi olarak gören Cumhur İttifakı, bir tarafta ise bölücü terör örgütün güdümünde olan bir partinin desteğini alan, birliktelik yapan bir ittifak var. Bugün bu yapılan kirli ittifakları milletimiz çok iyi biliyor. O ittifakın ülkeye hayrının gelmeyeceğini de açık açık görüyor. Hepimiz aynı gemide yol alıyoruz. Bugüne kadar ne yaptıysak milletimizin desteği ile yaptık, bundan sonda da inşallah milletimizin desteği ile yapmaya devam edeceğiz.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLET AKLI

Her zaman dile getiriyoruz; Cumhur ittifakı, millet aklı. Burada kurulan güçlü bir ittifak var. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kurmuş olduğu güçlü bir birliktelik var. Bu birlikteliği bizler, hep birlikte el ele, omuz omuza yukarı taşıyarak başarıya ulaşmasını sağlayacağız. Bu ittifak ülkemizin, milletimizin beka meselesidir. Sadece 31 Mart'a kadar değil, ilelebet istikrarımız ve istikbalimiz için sürdüreceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." diyerek sözlerine son verdi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği, MHP İlçe Teşkilat üyelerinde katıldığı program fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

adminadmin