Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-08-2016 15:16   Güncelleme : 09-08-2016 15:16

Fuat Köktaş: Rabbim Aziz Milletimizi Ülkemizi İlelebet Korusun

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, inşallah hiç bir zamanda sevindirmeyeceğiz. Rabbim aziz milletimizi ve ülkemizi ilelebet korusun, muhafaza etsin." dedi.

Fuat Köktaş: Rabbim Aziz Milletimizi Ülkemizi İlelebet Korusun

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine karşı tepki göstermek için Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan her kesimden ve yaştan vatandaşın, ellerinde Türk bayraklarıyla büyük bir coşku ile tuttukları demokrasi nöbeti tüm heyecanı ile devam ediyor.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler adına yapılan duanın ardından vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da sevgi gösterilerinde bulunuyorlar.

Alanda Samsunlular ile birlikte nöbet tutan, vatandaşların hal, hatırlarını sorarak sohbet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Millet olarak, Anadolu coğrafyasındaki bin yıllık varlığımız boyunca, sayısız tehditle, saldırıyla, darbe teşebbüsleri ile karşı karşıya kalmıştır.

Cumhuriyet tarihi boyunca da ülkemize ve milletimize yönelik saldırılar, tuzaklar, ihanetler hiç durmadı, hep devam etti. Türkiye ne zaman bir hamle yapacak olsa, darbeyle, ekonomik, siyasi, sosyal krizlerle önü ve gücü kesilmeye çalışıldı.

Ülkemiz, geçtiğimiz 14 yılda elde ettiği istikrar ve güven ortamı sayesinde ekonomik dengelerden yatırımlara, savunma sanayinden ihracata kadar her alanda yeni bir şahlanış dönemine girdi.

Bu şahlanışla bölgesinde ve dünyada söz sahibi olmaya başlayan, sesi gittikçe daha gür çıkan Türkiye'nin bu durdurulamaz yükselişi birilerini çok rahatsız etti.

İşte Türkiye'nin güçlü ve dünyada söz sahibi olmasını istemeyenler farklı farkı senaryolarla, oyunlarla bu kutlu yürüyüşü engellemeye çalıştılar.

Bu engellemelerden milletimizin desteği ile hep üstesinden geldik, fakat 15 Temmuz gecesi hain FETÖ'cülere karşı milletimiz tarafından verilen destansı mücadele, gösterdiği birlik ve beraberlik anlayışı ile artık hainler, alçak şer odakları ülkemiz üzerinde hiç bir şey yapamayacaklarını çok iyi anladılar.

Artık Türkiye’nin geleceği daha parlak, daha aydınlıktır. Bu terör örgütünden, bu hastalıklı yapıdan arınmış Türkiye yoluna daha güçlü bir şekilde devam edecektir.

Bizler ellerini ovuşturarak Türkiye’nin sıkıntıya düşmesini, diz çökmesini, pes etmesini bekleyenleri bugüne kadar sevindirmedik, inşallah hiç bir zamanda sevindirmeyeceğiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Rabbim aziz milletimizi, ülkemizi ilelebet korusun, muhafaza etsin." dedi.

adminadmin