Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-12-2017 14:24   Güncelleme : 23-12-2017 14:24

Fuat Köktaş: Tek Gayemiz Hizmet Etmek!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı T.B.M.M Genel Kurulu'nda kabul edilmiştir, ülkemize ve aziz Milletimize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Fuat Köktaş: Tek Gayemiz Hizmet Etmek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (T.B.M.M) 11 Aralık 2017 tarihinde görüşmeleri başlayan 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı ile 2016 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Tasarısı dün gece yapılan oylamalar ile Genel Kurul'da kabul edildi. 

DÜNYADA SÖZ SAHİBİ ÜLKE

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, kabul edilen Bütçe Kanunu Tasarısı'nın, toplumsal kalkınma, ekonomik büyüme, istikrar, ihracat, yeni teşvikler ve istihdam hepsi Büyük Türkiye’miz adına ve Aziz Milletimize hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, "AK Parti iktidarlarının kısa, orta ve uzun vadeli planlamalarıyla çözümler üretilmiş, ekonomik sorunlar bir bir çözüme kavuşmuştur. Yatırımlar artmış, ihracatta tüm zamanların rekoruna gidilmiştir. 

Bölgesinde, dünya da söz sahibi olan ülkemiz güçlüdür. Türkiye'nin güçlü olması demek, mazlumların da güçlü olması demektir. Biz bu bilinçle çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Ülkemiz, dünyanın dört bir yanında haksızlığa maruz kalanların, mağdurların umudu olmaya devam edecektir.

TEK GAYEMİZ HİZMET ETMEK

2018 yılında da ekonomideki hedeflerimize kararlı adımlarla gideceğiz. Ekonomi de nitelikli istihdam oluşturan, yatırım ve ihracata dayalı bir büyümeyi sürdürmeye devam edeceğiz. Meclis Genel Kurulumuz da onaylanan 2018 yılı bütçemiz de ülkemizin kalkınma hedeflerine ulaşmasında önemli bir kilometre taşı olacaktır. 

AK Parti hükümetleri bugüne kadar olaylara kısa vadeli bakış açısı ve günlük kaygılarla bakmamıştır. Her zaman ülkemizin uzun vadeli çıkarlarına ve kalkınmasına odaklanmış planlarını buna göre yapmıştır. Bu anlamda bizim tek gayemiz ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine çıkarmak ve vatandaşlarımıza en üst düzeyde hizmet etmektir. 

Bu düşüncelerle, 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesinin bir kez daha ülkemize ve milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" diyerek sözlerine son verdi.

 

adminadmin