Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-08-2017 09:44   Güncelleme : 23-08-2017 09:44

Futbolda Bylock Operasyonu

ByLock kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Atiker Konya Başkanı Ahmet Şan ifadesi alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Futbolda Bylock Operasyonu

Bir itirafçının beyanları üzerine başlatılan incelemede ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen eski milli kaleci Ömer Çatkıç da sorguya alındı...

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan önceki gün ifade verdi. Örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı iddia edilen Şan'ın evinde de Terörle Mücadele Ekipleri'nin arama yaptığı, cep telefonuna ve dijital verilere el konulduğu bildirildi. İfadesi sonrası serbest bırakılan ve gece Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan Atiker Konyaspor-Gençlerbirliği maçını da şeref tribününden izleyen Şan, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BAŞKANLIĞI BIRAKTI

Ahmet Şan, dün öğlen saatlerinde görevinden istifa ettiğini açıkladı. Yazılı açıklama yapan Şan, "Konyasporuma zarar gelmemesi adına; Konyaspor Kulübü Derneği üyeliğinden ve Konyaspor başkanlığı görevinden istifa ediyorum" dedi. Yeşil-beyazlı kulübün yeni başkanı Fatih Yılmaz seçildi.

EVİNDE DETAYLI ARAMA YAPILDI...

İsta nbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında eski milli kaleci Ömer Çatkıç gözaltına alındı. Bir itirafçının beyanları üzerine yapılan incelemede ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen 43 yaşındaki Çatkıç, dün sabah saatlerinde adresinde gözaltına alındı ve evinde arama yapıldı. Sorguya alınan Ömer Çatkıç, bir dönem Milli Takım forması giymiş, 2008-2012 yılları arasında Antalyaspor forması giydikten sonra futbola veda etmişti.

Sabah

adminadmin