Güncel
Giriş Tarihi : 19-01-2017 09:09   Güncelleme : 19-01-2017 09:09

​galip öztürk ve metro turizm yine hedefte!

İş dünyasında FETÖ'ye açık olarak tavır alan Metro Holding yönetim kurulu başkanı Galip Öztürk yine hedefte! 'Hamile kadına darp' haberleri asılsız çıktı!

​galip öztürk ve metro turizm yine hedefte!

İş dünyasında Fetö terör örgütüne ilk ve açık olarak tavır alan Metro Holding yönetim kurulu başkanı Galip Öztürk bu odaklar tarafından yine hedefte.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın fetöcüler tarafından en ağır ithamlarla suçlanıp millet nezdinde karalamak için her türlü yalan iftira ve hakareti basın ve sosyal medya üzerinden servis edip algı operasyonu çeken Fetöcüler ve yandaşları o dönemde ve bugün milletin iradesi neredeyse ben de oradayım diyerek Cumhurbaşkanımızın arkasında duran milli duyarlılıkları olan işadamı Galip Öztürk her seferinde yalan ve iftiralarla sindirilmek isteniyor.

GALİP ÖZTÜRK SES KAYDI İLE CEVAP VERDİ!

Rusya'da iki yıl önce tanıştığı 24 yaşındaki Vahit Duran ile evlenerek Gölcük'e yerleşen Olesya Kalyujina ilk evliliğinden olan 7 yaşındaki Yaroslav Kalyujina'nın geçici ikamet belgesinin bulunması nedeniyle giriş-çıkış yapmak amacıyla 6 Ocak'ta Gürcistan'a gitti.

Olesya Kalyujina, dönüş yolculuğunda, Metro Turizm'e ait otobüste koltuktaki televizyonda sinyal olmadığını söylediği muavinin, kendisine küfür edip vurduğunu, hamile olduğunu belirtmesine rağmen tekme tokat saldırdığını iddia etti.

METRO TURİZM'DEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili sosyal medya hesabında açıklama yapan Metro Holding Kurucu Onursal Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise iddiaları reddetti.

Galip Öztürk olayla ilgili görgü tanığının ses kaydını ve Olesya Kalyujina hakkındaki raporları kamuyou ile paylaştı.

Galip Öztürk'ün iddiasına göre, muavine küfür eden Olesya Kalyujina'ydı. Ayrıca Kalyujina'nın psikolojik problemleri bulunuyor.

Nabızhber.com – Superhaber.tv

adminadmin