Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-08-2016 12:19   Güncelleme : 14-08-2016 12:19

Galip öztürk’ten firari FETÖCÜ’yü yakalayana 100 bin dolar!

15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Akıncı Hava Üssü'nde yakalanıp adliyeye sevk edildikten sadece 21 dakika sonra salıverilerek kayıplara karışan FETÖ'cülerin 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ün 'çıplak' hali sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Galip öztürk’ten firari FETÖCÜ’yü yakalayana 100 bin dolar!

Yakalandıktan sonra korkudan titremeye başlayan, etrafa, "Benim suçum yok. Buraya arazi bakmaya geldim" diye bağıran Adil Öksüz'ün, serbest kaldıktan sonra Ankara'ya, ardından İstanbul'a geldiği kesinleşti. 18 Temmuz günü, Adapazarı'na geçen hain Adil Öksüz, burada 1 hafta saklandı.

Adil Öksüz'ün daha sonra, Pensilvanyalı hainin teröristleri Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Sarp Sınır Kapısı'ndan geçmesini sağlayan ve Gürcistan'ın Batum kentinde ağırlayan "Kasap Yaşar" lakaplı Yaşar Boyacı ile temas kurduğu iddia edildi.

Önceki gün Batum'daki İzmir Lokantası'ndaki Türkler, TAKVİM'i aradı. Yan masada yemek yiyen Adil Öksüz'ü gördüklerini ve paniğe kapılıp suyunu bile içmeden kayıplara karıştığını belirtti.

Öksüz'ün yakalanması için geniş çaplı operasyon Gürcistan'a yönlendirildi. Türkiye'nin Gürcü yetkililerle ortak çalıştığı ve Öksüz'ün yakalanmasının an meselesi olduğu iddia edildi. FETÖ'nün Batım'da çok güçlü olduğu, uyuyan hücreleri sayesinde Zekeriya Öz ve Celal Kara'nın yakalanmadığı iddia edildi.

Bu arada FETÖ yüzünden cezaevinde yatan ve çıktıktan sonra yerleştiği Gürcistan'da yatırımlar yapan işadamı Galip Öztürk, ilginç bir açıklama yaptı. Öztürk, Öksüz'ün yerini bildirene 100 bin dolar ödül vereceğini söyledi...

İSTANBUL'DA OLABİLİR!

Batum'daki Türkler, Adil Öksüz'ü gördüğünü söyleyip polisi arayınca Gürcü yetkililer de harekete geçti. Ancak Takvim'e ulaşan güvenilir bir kaynak, "Adil Öksüz hala İstanbul'da bir hücrede saklanıyor olabilir. Yurt dışına çıkmamış olma ihtimali var" dedi. Emniyet, iki olasılığı da değerlendiriyor...

Recep YAZGANRecep YAZGAN