Gündem
Giriş Tarihi : 27-03-2014 21:31   Güncelleme : 27-03-2014 21:31

GALİP ÖZTÜRK'TEN FLAŞH AÇIKLAMA!

İşadamı Galip Öztürk Başarı Üniversitesi'ne cevap verdi.

GALİP ÖZTÜRK'TEN FLAŞH AÇIKLAMA!
İki gündür Türkiye'nin gündemine oturan "Paralel Yapıya" ilişkin açıklamalarına karşılık Başarı Üniversitesi'nin yaptığı açıklamaya cevap veren Galip Öztürk, Başarı'ya verdiği para karşılığında makbuz almadığını söylemediğini ve böyle bir iddiası bulunmadığını belirterek bomba gibi bir açıklama yaptı..

Öztürk Başarı Üniversitesine rızası ile bağış yapmadığını yaptığı bağış karşılığında paralel örgüt polislerince üzerinde oluşturulan baskının kaldırılması taahhüdünde bulunulduğunu söyledi.
 
Galip Öztürk'ün açıklamasının tamamı şu şekilde:
 
İki gündür Türkiye'nin gündemine oturan "Paralel Yapıya" ilişkin beyanatlarıma karşılık olarak, Canik Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı'nca bir açıklama yapıldığını üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.
 
Şu an Youtube'da tamamını bulabileceğiniz konuşmamın hiçbir yerinde, Başarı'ya verdiğim para karşılığında makbuz almadığımı söylemiyorum. Benim de iddiam bu değil zaten.
 
Dikkatlice dinlendiğinde konuşmamda, Paralel Örgütün İstanbul'da yapmayı planladığı bir okul için benden para istediğini ve bu parayı resmi yollardan alamayacaklarını söylediklerini dile getiriyorum.
 
Buna rağmen heyet başkanının savunmaya geçerek olayı çarpıtmasını ve ne zaman kesip kime teslim ettikleri belli olmayan, hayatımda hiç görmediğim makbuzları belge olarak kamuoyuyla paylaşması hayli anlamlıdır.
 
Onların telaşlarını anlıyorum. Lakin sayın başkan bir yanlış bilgiyi daha kamuoyu ile paylaşmaktadır.
 
Sözde ben kendi rızam ve talebimle Canik Üniversitesi'sine bağış yapmışım. Bana bağış konusunda telkinde ve talepte bulunan isimleri şimdilik açıklamayacağım. Ancak sayın başkan "acaba neden Galip Öztürk durduk yerde, kimsenin talebi olmaksızın bizim üniversitemize yardım etsin ki?" Sorusunu kendisine sorarsa, açıklamasının kendi içinde bile çelişkili olduğunu sanırım anlayacaktır.
 
O donem Samsun Imamı olarak görev yapan Bilal Karaduman, okula yapacağım bağış karşılığında örgüt polislerince üzerimde oluşturulan baskının kaldırılması taahhüdünde bulunmuştu. Karşılık bekleyecek kadar hayr işlerini bilmeyen biri değilim. Zaten bir kez daha ifade etmem gerekirse, Canik Başarı Üniversitesi'ne yaptığım bağış, üzerimde örgüt tarafından oluşturulan baskının kaldırılması taahhüdü ve hayır maksadı arasındaki bir duygusuyla yapılmıştır.
 
Halkı kasetlerle, montaj ve şantajlarla kandırmaya çalışmaları anlıyorum ama bir bilim yuvasından böyle maksatlı yapılan açıklamalar en hafif ifadeyle utanç vericidir.
 
Başta Samsun olmak üzere tüm kamuoyumuzun dikkatine saygılarımla sunarım.
adminadmin