Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-01-2017 08:51   Güncelleme : 07-01-2017 08:51

Galip Öztürk'ten Halep'e Yardım Eli

​Metro Holding'in başlattığı ve grup şirketlerinin de destek verdiği Halep'e Yardım Eli kampanyası kapsamında Samsun'un Bafra ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Samsun Gıda A.Ş. iştiraki Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç fabrikasından Halep'e toplamda 500 Bin Türk Lirası değerinde 150 ton pirinç 6 tırla yola çıkarıldı.

Galip Öztürk'ten Halep'e Yardım Eli

Törene Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Müftüsü İsmail Çiçek, Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, Başkan Yardımcısı Hakan Çakır, Genel Müdür Yasin Dinler, Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Özcan, İşletme Müdürü Mustafa İsmet Akalın, Muhasebe Müdürü Celal Dinlemez, Bafra ilçemizin muhtarları ve çiftçilerimizde katıldı.

Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk gelen tüm misafirlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, Ülkemizin şuanda yaşadığı süreçten bahsederek; "Sınır ötesinde Halep'te yaşananların farkındayız, orada yaşanan bu üzücü olaylara sessiz kalamazdık. Bizlerde elimizi taşın altına koyarak, bölgemizde yapılan desteklere ilave olarak 150 ton pirinci Halep'teki mağdur Müslüman kardeşlerimize gönderiyoruz." diye konuştu.

Bafra Kaymakamımız Ali Fuat Türkel konuşmasında: "6 yılı aşkın süredir ne yazık ki Halep'te kardeşkanı akmaya devam ediyor. Umut ediyoruz ki bu kan bir an evvel durur ve Müslüman kardeşlerimiz barış içersinde yaşarlar. Bölgemizde Halep için belediyemizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve vatandaşlarımızın yardımları oldu. Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Galip Öztürk'e de bu güzel katkısından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. Yardımlarınızın Allah nezdinde kabul olmasını diliyorum." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin: "Türk milleti tarih boyunca mağdurlara yardım severliği ile tarihin sayfalarında yerini almıştır. Bizlerde atalarımızdan aldığımız bu onurlu görevi taşımak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Metro Holding'in böyle bir yardımı Halep'e göndermesi bizler için onur verici oldu. Bu vesileyle Sayın Galip Öztürk'e teşekkürlerimizi iletiyorum." dedi.

Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar konuşmasında şunları ifade etti: "Metro tesisimizle bu tür duyarlılık projelerine olan katkılarından dolayı her zaman gurur duyuyoruz. Allah niyetlerini kabul etsin. Katılım gösteren herkese de teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Bafra Müftümüz İsmail Çiçek'in ve tüm katılım gösteren misafirlerimizin duasıyla 6 tır Halep'e doğru yola çıktı.

 

adminadmin