Güncel
Giriş Tarihi : 29-11-2016 14:07   Güncelleme : 29-11-2016 14:07

Galip Öztürk’ten Korgeneral Çetin’e ziyaret

15 Temmuz Darbe girişiminin bertaraf edilmesinde büyük rol oynayan Korgeneral Arif Çetin, son birkaç ay içinde yapılan operasyonlarda bölücü terör örgütünün yurt içindeki mevcudunun yarısından fazlasının öldürüldüğünü belirterek, Teröristlerin Nevruz'u göremeyeceklerini ve terörün ülke gündeminden tamamen çıkacağını söyledi.

Galip Öztürk’ten Korgeneral Çetin’e ziyaret

TOFED Kurucu Onursal Başkanı İşadamı Galip Öztürk, "Özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın cesur neferlerinden birisi" olarak tanımladığı Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin'i makamında ziyaret etti. 
Öztürk ve beraberindeki heyeti Van'da misafir etmekten mutluluk duyduğunu belirten Korgeneral Çetin şunları söyledi: "Göreve geldiğim günden bu yana bölgede terörle hiç olmadığı kadar yoğun mücadele ediyoruz. Bölücü örgütün moral motivasyonu bitme noktasına geldi. Mevcutlarının yarısını yok ettik. Diğer yarısını da önümüzdeki üç ayda Allah'ın izniyle, halkımızın desteği ve sizlerin hayır dualarıyla inşallah bitireceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde sürdürülen terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söylemek isterim. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi artık savunma değil taarruz var. Nevruz'u göremeden ya yok olacaklar ya da bu toprakları terk edecekler. Deyim yerindeyse terörü ‘anahtar teslimi’ bitireceğiz ve terörü ülke gündeminden tamamen çıkaracağız. Milletimizin içi rahat olsun." 
“ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇILARIMIZA MİNNETARIZ” 
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ise 15 Temmuz Darbe Girişimini, yaptığı açıklamalar ve operasyonlarla bertaraf eden Arif Çetin Paşa'yı "Terörle mücadele neferi" olarak gördüğünü ifade ederek şöyle konuştu: "Bugün eğer bu ülke bağımsız kalabilmişse o gece Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Komutanımızın birliklerine yaptığı çağrının rolü büyüktür. Arif paşam benim ve ülkemizin özgürlüğünün savaşçısıdır. Bu nedenle yeni görevinde başarı dilemek ve minnet duygularımızı ifade etmek üzere Van'a geldik. Böyle komutanlarımız olduğu müddetçe bu ülkeye kimse hiçbir şey yapamaz. Kendisine, şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgiden ve muhabbetten ötürü şükranlarımı sunuyorum. Allah devletimize milletimize zeval vermesin."

 

adminadmin