Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-03-2017 12:22   Güncelleme : 28-03-2017 12:22

Gazete Gerçek Aydınlık haberi’ne neden sessiz!

Samsun Haber - ​AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok hakkında Aydınlık Gazetesinin Adil Öksüz haberi’ne Gazete Gerçek sessiz kaldı.

Gazete Gerçek Aydınlık haberi’ne neden sessiz!

Üç gündür bütün Türkiye’yi ayağa kaldıran olayla alakalı olarak gazetede sadece bugün, “Tok’tan Habere Dava” başlıklı küçük bir haber yayınlandı.

Öte yandan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ‘Dayan Taksim Samsun Yanında’ manşetini atan gazetenin yayın yönetmeni Hayali Kaynar’a yüklenen bir açıklama yaptı.

Köktaş açıklamasında, “haberin kaynağının Samsun da yürüttüğümüz FETÖ ve Samsunumuzu kalkındırma mücadelesinden rahatsızlık duyan yerel kaynaklar olduğunu düşünüyoruz” diye belirterek,

“2013 Haziran ayında Gezi Olayları sonrası Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkma adına Samsun da çok önemli bir miting gerçekleştirirken ortada olmayıp "DAYAN TAKSİM SAMSUN YANINDA" manşeti atanlar mı bugün Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında?” şeklinde sordu.

FETÖ’YE DESTEK VERENLER BUGÜN ERDOĞANCI

Köktaş şöyle devam etti;

“Ve yine İl Başkanı iken 17 Aralık 2013 FETÖ yargı darbesi sonrası 21 Aralık günü Çarşamba havalimanına on binlerce kişiyi toplayarak Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesine destek veren şahsım FETÖ'cü, öyle bir gün de dahi FETÖ'ye desteğini sürdürenler bugün FETÖ karşıtı oldu.

2014 yerel seçimler de ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde ve akabinde 2015 yılında gerçekleşen genel seçimlerde oy kaybı endişesi ile mücadelemize destek vermeyen, hatta seçmeni her ilçe de farklı partilere yönlendirerek AK Parti'nin oy kaybına uğraması için uğraşanlar masum, şahsım FETÖ'cü mü oldu?

Dün protokol masalarında FETÖ'nün ileri gelenleriyle poz vermek için yarışanlar bugün günahlarını örtmek için o masalardan uzak duran bizleri FETÖ'cü olmakla itham eder oldular.

Bu ithamları adam gibi karşımıza çıkıp yaptıkları takdir de hak ettikleri cevabı alacaklarını bildiklerinden önce yerel de gazeteler ve internet medyasını üzerinden sonrasında ise yaygın basını maşa olarak kullanıp haysiyet cellatlığı yapanlar enin de sonunda hem adalet önünde hem de millet önünde hesabını vereceklerdir.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığının konuyla ilgili yalanlama açıklaması karşısında yazıyı yazanı ve bu yazıyı yayınlayan gazetenin genel yayın yönetmenini ilgili delil ve belgelerini yayınlamaya ve iddialarını ispatlamaya davet ediyorum.

Şayet bu talebimizi karşılamaz ve iddialarını ispat etmezler veya edemezlerse müfteridirler, şantajcıdırlar ve bu şekilde haysiyet cellatlığı yaptıklarını da kabul etmiş olacaklardır. 

Bunun yanında hakkımda alçakça iftirada bulunan bu gazete ve yazıyı hazırlayan kişi hakkında yasal tüm haklarımı kullanarak adalet önünde hesap vermelerini temin zımnında hukukçu arkadaşlarımız talimat andırılmış olup yasal işlemler başlamıştır.

 

adminadmin