Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-01-2019 14:42   Güncelleme : 10-01-2019 14:42

Gazeteci Yazar Yazgan Kadındanalhaberi’nin canlı yayın konuğu oldu

Recep Yazgan: Yerel gazeteciliğin kalitesinin arttırılması için adım atılmıyor!

Gazeteci Yazar Yazgan Kadındanalhaberi’nin canlı yayın konuğu oldu

Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi ve Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Recep Yazgan, Kadından Al Haberi internet haber sitesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü canlı yayın Konuğu oldu.

Kadından Al Haberi birbirinden değerli konuklarını ağırlamaya devam ediyor .

Kadından Al Haberi’n 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününün konuğu Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni ve Gazeteci Yazar Recep Yazgan oldu.

Dilek Öztürk'ün sorularını cevaplayan Gazeteci Yazar Recep Yazgan sözlerine çalışan gazetecilerin ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü’ kutladı.

İNTERNET GAZETECİLİĞİYLE MESLEK ALANI GENİŞLEDİ

Yazgan Teknolojinin ilerlemesi ile son günlerde artan internet medyası ve internet haberciliğinin artmasıyla birlikte gazetecilik mesleğinin hem hedef kitlesi ve hem de mesleği icraa eden olarak ani bir artış gösterdiğini kaydetti.

Artan gazetecilerin mesleklerini kaliteli bir şekilde yerine getirip getirmediği hususunda hem meslektaşları ve hem de kamuoyunda bir tereddütün olduğunu dile getiren Yazgan, artan gazetecilerle birlikte meslek dernek ve cemiyetlerinin de artış gösterdiğini ne yazık ki meslek derneklerinin gazeteciğin kalitesinin arttırılması için her hangi bir adım atmadığını da sözlerine ekledi.

ERDOĞAN'IN SAMSUN'A GELMESİ İLE HERŞEY NETLEŞECEK

Samsun Siyasetinde yaşanan belirsizlik konusunda ki sorularımızı da cevaplayan Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi ve Akasyamhaber Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Recep Yazgan, Samsun siyasetinde ortaya çıkan karışıklık ve belirsizliğin on gün sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun'a gelmesi ve adayları açıklamasıyla sona ereceğini kaydetti.

Son olarak, Samsun siyasetinin mevcut belediye başkanlarının makamlarını muhafaza edip edemeyeceği ve Cumhur İttifakının hangi belediyelerde aday çıkaracağı gibi meseleler sebebiyle çıkmaza girdiğini de dile getiren Yazgan, “Cumhur İttifakı yerel seçimlerde belediye başkanlığı pazarlığına kurban edilmeyeceğini hem MHP Lideri Devlet Bahçeli ve hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan defalarca dile getirdiler” diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin