Sağlık
Giriş Tarihi : 05-09-2014 16:49   Güncelleme : 05-09-2014 16:49

Gazzeli çocuğun evine füze girdi Türkiye'de iyileşti

Acıbadem Atakent Hastanesi'nden Plastik Cerrah Doç. Dr. Mehmet Veli Karaaltın, KBB uzmanı İsmet Emrah Emre ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Berfin Karataş, küçük Gazze'li çocuğun kendilerine geldiğinde durumunun çok kötü olduğunu ve yüzünün adeta bir puzzle parçaları gibi birbirinden ayrılmış olduğunu belirtti. 6 HAFTA SONRA KOŞUP OYNAYACAK İSTEDİĞİ GİBİ GÜLECEKDoç. Dr. Karaaltın, 6 saatlik bir operasyon ve zorlu bir ameliyatla Abdulmuti'yi kendisine getirmeyi başardık. Yaşına göre çok sabırlı bir hasta. İyileşme sürecinde olduğunu biliyor, dayanıklı ve fazla soru sormuyor. Yüzündeki kemiklerin kaynayabilmesi için bir aparat takıldı. Görme, tat alma, nefes almada hiçbir problem yaşamayacak. Belki biraz koku alma fonksiyonlarında azalma olması ihtimali var. Umarız, kısa zaman sonra yine istediği gibi gülecek, koşup oynayacak, top peşinde koşturacak.  AİLESİNDEN 4 YARALI DAHA VARToplantıya da katılan ve Gazzeli çocuğun İstanbul'a getirilmesi için çalışan Filistin Beyaz Eller Derneği Başkanı İsa Al-Asmar, derneklerinin işinin hastalarla ilgilenmek olduğunu söyledi. Abdulmuti ile beraber Türkiye'ye 15 hasta getirdiklerini kaydeden Asmar, yaralıları tedavi eden hastaneye ameliyatı gerçekleştiren ekibe, yöneticilere ve Dr. Karaaltın'a teşekkür etti.Asmar, "Abdulmuti'nin bulunduğu yere füze isabet etti. Ailesinden 4 kişi daha yaralandı. Gazze ve Filistin'in yaralarını sardığı ve bizlere kucak açtığı için Türkiye'ye, teşekkür ediyorum" dedi. Basın toplantısına da katılan Abdulmuti'nin oldukça iyi olduğu görüldü.  

Gazzeli çocuğun evine füze girdi Türkiye'de iyileşti

Acıbadem Atakent Hastanesi'nden Plastik Cerrah Doç. Dr. Mehmet Veli Karaaltın, KBB uzmanı İsmet Emrah Emre ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Berfin Karataş, küçük Gazze'li çocuğun kendilerine geldiğinde durumunun çok kötü olduğunu ve yüzünün adeta bir puzzle parçaları gibi birbirinden ayrılmış olduğunu belirtti.

6 HAFTA SONRA KOŞUP OYNAYACAK İSTEDİĞİ GİBİ GÜLECEK

Doç. Dr. Karaaltın, 6 saatlik bir operasyon ve zorlu bir ameliyatla Abdulmuti'yi kendisine getirmeyi başardık. Yaşına göre çok sabırlı bir hasta. İyileşme sürecinde olduğunu biliyor, dayanıklı ve fazla soru sormuyor. Yüzündeki kemiklerin kaynayabilmesi için bir aparat takıldı. Görme, tat alma, nefes almada hiçbir problem yaşamayacak. Belki biraz koku alma fonksiyonlarında azalma olması ihtimali var. Umarız, kısa zaman sonra yine istediği gibi gülecek, koşup oynayacak, top peşinde koşturacak.

 

AİLESİNDEN 4 YARALI DAHA VAR

Toplantıya da katılan ve Gazzeli çocuğun İstanbul'a getirilmesi için çalışan Filistin Beyaz Eller Derneği Başkanı İsa Al-Asmar, derneklerinin işinin hastalarla ilgilenmek olduğunu söyledi. Abdulmuti ile beraber Türkiye'ye 15 hasta getirdiklerini kaydeden Asmar, yaralıları tedavi eden hastaneye ameliyatı gerçekleştiren ekibe, yöneticilere ve Dr. Karaaltın'a teşekkür etti.

Asmar, "Abdulmuti'nin bulunduğu yere füze isabet etti. Ailesinden 4 kişi daha yaralandı. Gazze ve Filistin'in yaralarını sardığı ve bizlere kucak açtığı için Türkiye'ye, teşekkür ediyorum" dedi. Basın toplantısına da katılan Abdulmuti'nin oldukça iyi olduğu görüldü.

 

adminadmin