Sağlık
Giriş Tarihi : 21-06-2017 09:46   Güncelleme : 21-06-2017 09:46

Geçmeyen omuz ve sırt ağrılarına son!

VM Medical Park Samsun Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği'nden Uzm.Dr.Rabia Cerrah Karanfil hastalarda oluşan omuz-sırt ağrısı şikayeti ile gelen hastası ile ilgili,“Uzun süredir omuz-sırt ağrısı olan hastanın daha önceki almış olduğu tedavilerden fayda görmemiştir. Hasta bu rahatsızlığından dolayı her gün ağrıyla dolaşmaktadır ve bu durum ağrının geçme umudunu kaybettirmiştir.“dedi.

Geçmeyen omuz ve sırt ağrılarına son!

Dr.Rabia Cerrah Karanfil hastaya uygulanan kuru iğneleme tedavisi ile ilgili şunları söyledi:“Hastanın sırt bölgesindeki fibrozitlere Kuru İğneleme Tedavisi uygulanarak ilk seanstan itibaren ağrılarında %90 rahatlama olmuştur. Kuru İğneleme Tedavisi sayesinde hasta artık daha mutlu ve yaşam kalitesi artmıştır.“

“Kuru iğneleme ilaçsız,az ağrılıdır ve hastanın kısa süreli zamanını alır.”

Uzm.Dr. Cerrah Karanfil,“Kuru İğneleme ilaçsız,az ağrılı ve hastanın kısa süreli zamanını aldığından bağ,sırt ve bel ağrılarında ilk seanstan itibaren rahatlama sağlamaktadır.Hastaya herhangi bir ilaç verilmediğinden Ramazan ayında rahatlıkla yapılmaktadır.“diye konuştu.

Kuru İğneleme Tedavisi ile ağrıları azalan Selçuk Çavuş,“Aşırı derecede omuz ve sırt ağrım vardı.Birkaç kez farklı yerlerde farklı tedaviler aldım ama kesinlikle fayda göremedim.Her gün ağrı çekiyordum,artık bu ağrılarla yaşamaya alışmak zorunda kalmıştım.Rabia Hoca’ya geldiğimde Kuru İğneleme tedavisi yapacağını,bu tedaviyle de ağrılarımın azalacağını söyledi.Ağrımın yine azalmayacağını,geçmeyeceğini düşünerek gelmiştim.Tedavi sonrası bir mucize yaşıyor gibiydim,ağrılarım aşırı derecede dinmişti.Rabia Hoca’ma ne kadar teşekkür etsem az,kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.” şeklinde konuşarak teşekkür etti.

adminadmin