Genel
Giriş Tarihi : 25-11-2019 14:34   Güncelleme : 25-11-2019 14:34

Geçmeyen Zamanların Modası Tektaş Baget Pırlantalar

Vazgeçilmeyen klasikler… Ariş Pırlanta her tasarımında fark yaratmaya devam ediyor.

Geçmeyen Zamanların Modası Tektaş Baget Pırlantalar

 Her sezon yenilenen birbirinden güzel mücevherler tutkuları ateşliyor. Aşkla tasarlanan modellerle ışığınızı yansıtın! Her ortamda nefes kesici görünmenin anahtarı pırlanta tektaş yüzükler harika fırsatlarla sizleri bekliyor. Yılların verdiği tecrübe ve güvenle mücevherlerini sizlerle buluşturan Ariş Pırlanta en özel tasarımlarını sergiliyor. Fantezi baget yüzüklerden Miracle baget yüzük modellerine, aşkınızı taçlandıracak tektaş yüzüklere kadar birbirinden güzel pırlantalar sadece sizin için tasarlandı. Yüzyılı aşkın bir süredir sektörde yer alan Ariş, her zaman ilklerin markası oldu. Benzersiz ve kusursuz tasarımlarıyla güveninize layık oldu. Göz alıcı ve ihtişamlı modeller renkli taşların ruhuyla bezenerek her kadının beğenisini kazandı. Girdiği her ortamda nefes kesen, bakışların odağı olan kadınların ilk tercihi, çekici ve göz kamaştıran koleksiyonlar…

Hepsi Ariş Pırlantada! Mücevher sektörünün lider markası Ariş, yeniliklerle dolu tasarımları ve görülmemiş fiyatlarıyla odağına her zaman müşterilerini alır. Dünya trendlerini takip ederek, aşkla tasarladığı mücevherleriyle Türkiye’nin pırlanta modasını belirler. Her zaman özgün ve modern tasarımlara imza atarak, mücevher severleri şaşırtır. Tasarımın güçlü ruhu, Ariş koleksiyonlarında hayat buluyor. Her dönemin favorisi beyaz ve sarı altın, pırlanta ile bezenerek kıyafetinizin anahtar parçası olacak. Zamansız şıklığın en önemli destekleyicisi mücevherler günün her saatine eşlik ediyor. İster kendinizi ister sevdiklerinizi şımartın. Sade stillere mücevherlerle canlılık ve ışıltı katabilirsiniz. Minimal tasarımlardan görkemli baget pırlanta yüzüklere kadar onlarca modelden biri sizin için çok özel olacak.

Benzersiz ve narin duruşu ile pırlantalar, sizi yansıtan sıra dışı taşlarla zenginleşerek kusursuz ve kullanışlı bir tasarıma kavuşuyor. Pırlanta tektaş yüzükler sonsuz aşkınızı yansıtan yıldızlata dönüşüyor. Aşkın ve tutkunun en özel simgesi haline gelen modeller mutluluğunuza eşlik edecek. Hayatınıza anlam katan sembollerle buluşan mücevherleri asla yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Gözlerinizi kamaştıracak zarif pırlantalardan oluşan koleksiyonlar herkesi hayran bırakıyor. Özel günlerde ya da sadece içinizden geldiğinde sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Üstelik 0.30-0.90 ct arası pırlanta tektaş yüzük modellerinde büyük indirimler sizleri bekliyor. Aşk hikayenizin en zarif ve en şık tamamlayıcısına şimdi https://www.arispirlanta.com/ adresinden çok özel fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

adminadmin