Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-11-2019 15:29   Güncelleme : 22-11-2019 15:29

Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammed Ali Sofi oldu!

Genç MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Ersin Canikli görevini Muhammed Ali Sofi’ye devretti.

Genç MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Muhammed Ali Sofi oldu!

Canikli Genel Kurul açılış konuşmasında, ‘ Sözlerime 2018 yılı Mayıs ayından bu güne içerisinde bulunduğum büyük genç MÜSİAD ailesine her daim bağlılığım olacağına söz vererek başlamak istiyorum. Ülkemiz son 10 yılda birçok alanda büyük gelişmeler kaydederken, bizlerde hem içeride hem dışarıda daha ferah bir Türkiye için gençler olarak çalışacağımızın her zaman bilinmesini isteriz. Abilerimizin bir sözü vardır. MÜSİAD’ın emeklisi olmaz rahmetlisi olur. Bizlerde bu sözü Genç MÜSİAD’ın emeklisi olmaz MÜSİAD’lısı olur diye değiştirerek,  1,5 yıl önce Cem Emre Çakan kardeşimizden aldığım görevi Muhammed Ali Sofi kardeşimize devrediyorum’ dedi.

TÜRKİYE’Yİ İLERİYE TAŞIYACAK GENÇLERİN ÇATISI

Ersin Canikli’ den  görevi devralan Muhammed Ali Sofi, “Genç MÜSİAD’da bir görev devir teslimi daha gerçekleşti.

Genç MÜSİAD Samsun Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışacağız Türkiye’nin en değerli sivil toplum kuruluşlarından biri olan MÜSİAD’ın 11.000’i aşan üyesinin olduğunu,  60.000’e yakın işletmeyi temsil ettiğini ve yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayıp,93 ülkede 223 noktada hizmet veren önemli bir değer olduğundan bahsetti. Burası Türkiye’mizi ileriye taşıyacak gençlerin büyük bir çatı altında toplandığı okuldur.

Bizim ilkelerimiz ve değerlerimize sahip olan, bizlerle aynı havayı teneffüs eden tüm gençlerin MÜSİAD ve Genç MÜSİAD çatısı altında yeri daima hazırdır. Yarının dünyasını biz gençler inşa edeceğiz.’ dedi

Toplantı , Genç MÜSİAD Genel Başkan Vekili Yasin Emre Ertemel, Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri  Bahadır Yılmaz, Akif Enes Kütük, MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan ve üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir , AK Parti İl Başkanı Av.Ersan Aksu, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Cem Emre Çakan, MHP Atakum İlçe Başkanlığı'ndan Başkan Vekili Teoman Özkalaycı ve yönetim kurulu, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç, Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun İl Kültür Müdürü Adnan İpekdal ,Genç STK Başkanları katılımıyla gerçekleştirildi.

Genel Kurul sonunda 7.Dönem Genç MÜSİAD Samsun Yönetimi listesi açıklandı. Yeni dönemde görevi bulunan üyeler aşağıdaki gibidir.

Muhammed Ali Sofi (Başkan), İnanç Gür, Alper Canikli, Ahmet Rasim Göksel, Aykut Sancak, Ahmet Korkmaz, Mustafa Yunus Gonca, Emre Şengil, Eray Gür, Şerif Can Sezer, Çağrı Salih Oktav, Barış Kadir Yalçın, Muhammed Ali Oral, Serkan Hekimoğlu

adminadmin