Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-04-2018 11:32   Güncelleme : 07-04-2018 11:32

Genç Saadet’ten Pazar Esnafına Saadet Çorbası

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları, Modern Pazarı esnafına ‘Saadet Çorbası’ ikram etti.

Genç Saadet’ten Pazar Esnafına Saadet Çorbası

Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları esnafa siftah çalışmalarının ardından yeni bir çalışmaya daha imza attı. Saadet Partili gençler Modern Pazar esnafına sabahın erken saatlerinde sıcak çorba ikram etti.

PAZAR ESNAFI MEMNUN KALDI

Tezgâhını kurduktan sonra Saadet Partili gençlerin çorba ikramıyla karşılaşan Pazar esnafı memnuniyetlerini ifade ettiler. Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları, ileri ki haftalarda aynı çalışmayı farklı bölgelerde sürdürecek.

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

Çalışmayla ilgili bilgi veren Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Abdulvahap Bilen, ‘’Gençlik Kolları olarak gerek teşkilat içi, gerek teşkilat dışı arazi çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu hafta buraya geldik Pazar esnafımızın kahvaltısı bizden olsun istedik. Sabah çok erken saatlerde geliyor, tezgâhlarını kuruyorlar. Belki doğru dürüst kahvaltı yapmaya bile fırsatları olmayan Pazar esnafımızın boğazından sıcak bir çorba geçsin diye böyle bir çalışmayı başlattık. Bundan sonra ki haftalarda bu çalışanlarımızı başka bölgelerde sürdürecek, vatandaşlarımıza ne kadar yakın olunabiliyorsa o kadar yakın olacağız’’ dedi.

adminadmin