Gündem
Giriş Tarihi : 22-02-2014 16:25   Güncelleme : 22-02-2014 16:25

GENÇ’İN İHANET AÇIKLAMASI SOSYAL MEDYADA PATLADI

Canik Belediye Başkanı Genç'in "AK Parti'ye ihanet var" açıklaması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya kullanıcıları Başkan Genç'in açıklamalarına destek verirken, AK Parti'ye zarar verenlere sessiz kalınmaması istendi

GENÇ’İN İHANET AÇIKLAMASI SOSYAL MEDYADA PATLADI
Canik Belediye Başkanı AK Partili Osman Genç, Samsun'da bir AK Parti adayı tarafından desteklenen yerel gazetenin AK Parti ve şahsına yönelik karalama kampanyası yürütmesi ve kendi SKM ve seçim araçlarında gazetenin dağıtımını yaptırmasını "AK Parti'ye yönelik ihanet var’ diye tepki göstermişti. .

Bir AK Parti adayının, AK Parti ve Osman Genç aleyhine haber ve köşe yazıları yayınlayan söz konusu yerel gazeteyi seçim araçları ile ilçelerde dağıttırması ve Seçim Koordinasyon Merkezlerinde seçim broşürlerinin arasında vatandaşlara ulaştırdığının açıklaması bir çok yerel medyada manşet olunca, AK Partili bir çok vatandaş, sosyal medyada tepki seli oluşurdu. Yüzlerce kişi sosyal medyada tepkilerini dile getirirken, AK Parti yönetimini de göreve çağırdı.

FACEBOOK VE TWETTER’DA TEPKİ SELİ

Sosyal medyada Genç'in açıklamalarını yorumlayan Samsunlular, facebook ve twetterda ihanetin görmezden gelinemeyeceğini söyledi. Söz konusu adayı her fırsatta överken, AK Parti ve Osman Genç aleyhine haberler yayınlayan ve Canik'te MHP'nin adayına dağıttırılan gazetenin kimler tarafından desteklendiğinin ve amacının ne olduğunun bilindiğini belirten sosyal medya kullanıcıları, ihanetin cezasının verilmesi gerektiğini söyledi. Yorumlarında gazeteye destek veren adayın AK Parti'li olmadığını ve devir adamı olduğunu ileri süren Samsunlular, yine aynı adayın 2009 seçimlerinde Atakum ve Tekkeköy'de CHP'li adayları desteklediğine, şimdi aynı oyunu Canik'te oynamak istediğine dikkat çekti.

HABERTURK.COM DA HABERE YER VERDİ

Samsun'da yayımlanan diğer gazeteler konuyu manşetlerine taşırken, Genç’in açıklamaları bir çok köşe yazarından da destek buldu. Gazetelerin köşe yazarları Başkan Genç'in isyanında haklı olduğunda birleşti. Başkan Genç'in açıklamaları, Haberler.com, Starhaber.tv, Kafesiyaset.com, Habertempo.com, Aktifhaber, Millihaber.com, Haberturk.com, Tnthaber.com, Haber3.com, Gazetevatan.com, Sondakika.com, Radikal.com gibi onlarca büyük haber portalında da yayınlandı. Öte yandan Başkan Genç’in açıklamalarının ardından Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş da, tüm SKM’leri uyararak, söz konusu yerel gazetenin SKM bürolarına giremeyeceği yönünde açıklama yaptı. 
 
adminadmin