Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-06-2019 13:03   Güncelleme : 27-06-2019 13:03

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu’dan Havza Kaymakamı Yılmaz Ve Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu ve beraberindekiler Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu’dan Havza Kaymakamı Yılmaz Ve Belediye Başkanı Özdemir’e Ziyaret

Havza Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu  ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek ilçe spor faaliyetlerini ve tesislerini geliştirebilmek için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu Havza Kaymakamlığının ve Havza Belediyesinin her zaman ilçedeki faaliyetlere destek olduğunu belirterek Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkür etti.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ilçede sportif faaliyetlerin geliştirilmesinin önemli olduğunu belirterek; “İlçemiz sportif anlamda potansiyele sahip. Ulusal ve uluslar arası derece elde edecek çok gencimiz var. Bu gençlerimizin tespiti  ve yönlendirilmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye hazırız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza’da sporun gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek; “Bölgemizde ciddi bir güreşçi potansiyeli var. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Yine ilçemizde bizlerin sportif anlamda tespit ettiği bazı eksiklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde gireceğiz. Kurumlarımız arasında uyum bizler için çok önemli. Bu iş birliği içerisinde ilçemize ve gençlerimize güzel hizmetler sunacağımıza eminim.” Diyerek Kasapoğlu ve beraberindekileri ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müfettişleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Havza Gençlik Merkezi Müdürü Mahmut Bektaş eşlik etti.

adminadmin