Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-01-2017 08:40   Güncelleme : 20-01-2017 08:40

Genç'ten Samsunspor’a taziye mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor'un 28 yıl önce Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazası nedeniyle yayımladığı mesajda, "O büyük acıyı hala yüreğimizde taptaze hissetmekteyiz" dedi

Genç'ten Samsunspor’a taziye mesajı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da geçirdiği kazanın yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajında "Samsunspor'un geçirdiği ve Türk futbol tarihinin en kara günü olan trafik kazasının 28. yıldönümünde, o büyük acıyı hala yüreğimizde taptaze hissetmekteyiz" diyen Genç, "Kazada vefat eden Teknik Direktörümüz Nuri Asan, futbolcularımız Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomic ve şoförümüz Asım Özkan'ı asla unutmayacağız" dedi.

'ÖNEMİ İYİ KAVRANMALI'

Samsunspor uğruna hayatlarını kaybeden futbol adamlarını unutmalarının mümkün olmadığını ifade eden Başkan Genç, mesajında şunları söyledi: "Takımımızın renklerine siyahın eklendiği bugünü unutmak mümkün değildir. Bugün Samsunlu olan, Samsun'da yaşayan, şanlı Samsunspor formasını giyen herkes kırmızı-beyaz-siyah renklerin önemini daha iyi kavramalıdır. Cenabı Allah'tan hiç kimseye bir daha böyle bir acılar yaşatmamasını diliyorum. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum."

 

 

adminadmin