Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-06-2017 15:42   Güncelleme : 24-06-2017 15:42

Genç'ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Vatani görevlerini yaparken şehit düşen kahramanların ailelerini ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu vatan üzerinde yaşayan herkesin şehitlere minnet borcu olduğunu söyledi.

 Genç'ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Ramazan ayında şehit ailelerini unutmayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç ile birlikte bu kez Tekkeköy ve Terme ilçelerinde kahramanların baba ocaklarını ziyaret etti. Hakkari’de şehit olan Uzman Çavuş Nejat Yaman’ın Tekkeköy ilçesindeki baba ocağına misafir olan Başkan Genç, daha sonra Ağrı-Tandürek'de Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in Terme-Sakarlı’daki ailesine ziyarette bulunarak, Ramazan aylarını tebrik etti.

'ŞEHİTLERE MİNNET BORCUMUZ VAR'

Ramazan Ayı münasebetiyle ev ziyaretleri yaptıklarını belirten Başkan Genç, "Fırsat buldukça şehit ailelerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu vatan üzerinde yaşayan herkesin şehitlere minnet borcu vardır. Onlar bizim geleceğimiz için, bu vatanın bekası için canlarını hiç çekinmeden verdiler. Vatanımız, bayrağımız, dinimiz için şehit düşmüş tüm yiğitlerimizden Allah razı olsun. Onların geride bıraktığı şehit ailelerimiz bizlere emanet ettir. Şehit ailelerimizin derdi bizim derdimizdir. Şehitlerimiz yerlerinde rahat uyusun" dedi.

'SONRAKİ NESİLLER DE SAHİP ÇIKACAK'

Ülkenin gelecekte daha iyi noktalara geleceğini ifade eden Başkan Osman Genç, "Bugün onların vatan için vermiş oldukları canlar, bu memleketi bu noktaya getirdi. Bizden önceki nesiller nasıl ki bu topraklara sahip çıktıysa Mehmet’imizden sonraki nesiller de bu topraklara sahip çıkacak. İnşallah huzur içerisinde hep birlikte bu topraklarda yaşayacağız. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, şehidimizin anne ve babasına sağlıklı uzun ömürler versin" diye konuştu.

Başkan Genç, ziyaretlerinde şehitlerin ailelerine Kur-an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etti.

adminadmin