Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-03-2017 08:48   Güncelleme : 27-03-2017 08:48

Genç'ten Yıldırım'a Canik Tablosu

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde, Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen, '81 İlde 81 Anaokulu Projesi'nin tanıtım toplantısına katıldı. Genç, Semiha Yıldırım'a Canikli bayanların el emeği tablosunu hediye etti.

Genç'ten Yıldırım'a Canik Tablosu

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'ın himayesinde, Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen, ‘81 ilde 81 Anaokulu Projesi’nin tanıtım toplantısına Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Başkan Yardımcısı Alican Usta da katıldı. Başkan Genç, Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, İstanbul İl Başkanı Selami Yıldırım'ın da yer aldığı toplantıda Bakan Yılmaz ve Semiha Yıldırım'a Caniklilerin selamını iletti.

BAYAN YILDIRIM'A TABLO HEDİYE ETTİ

Toplantıda Başbakan Semiha Yıldırım'ın yanısıra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile de biraraya gelerek ikili görüşme imkanı bulan Başkan Osman Genç, Semiha Yıldırım'a Canikli bayanların el emeği göz nuru perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo hediye etti. Eğitime en fazla yatırım yapan belediye olarak "81 İlde 81 Anaokulu" projesini oldukça anlamlı bulduklarını belirten Başkan Genç, eğitime yaptıkları yatırımdan dolayı Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ı tebrik etti.

EĞİTİME EN FAZLA YATIRIM CANİK'TE

Eğitime yapılan her yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini belirten Başkan Genç, "Biz geleceğimiz adına kreş ve anaokullarına çok önem veriyoruz. Bu nedenle en fazla sıbyan okulunun olduğu ilçe Canik'tir. Bugün yüzlerce çocuğumuz kreş ve anaokullarımızda, sıbyan mekteplerimizde değerlerimizi öğrenerek geleceğe yürüyor. Dolayısıyla Türk Kızılay'ın 81 İlde 81 Anaokulu projesi çok anlamlıdır. Böyle anlamlı bir toplantıda yer almaktan son derece mutluluk dulduk" dedi.

Toplantının sonunda Başkan Osman Genç ve Başkan Yardımcısı Alican Usta, Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, İstanbul İl Başkanı Selami Yıldırım ile iki görüşmeler yaparken, birlikte fotoğraf çekindi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN