Güncel
Giriş Tarihi : 22-04-2015 19:30   Güncelleme : 22-04-2015 19:30

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmaları çerçevesinde Trabzon'un Arsin ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, seçim çalışmaları çerçevesinde Trabzon'un Arsin ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Koray Aydın, 7 Haziran'daki genel seçim çalışmaları kapsamında, beraberindeki MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Arsin İlçe Başkanı Mustafa Küçükibrahimoğlu, Arsin Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Örnek ve beraberindeki partililer ile Trabzon'un Arsin ilçesine geldi.

İlçede esnafın sorunlarını dinleyen Aydın, siftah yapmadan günü tamamlayan esnaf olduğunu, müşteri kaybederim endişesi ile esnafın alacaklarını bile tahsil edemediğini belirterek, esnaf ve vatandaşların genel seçimlerde iktidara ders vermesini istedi.

Aydın, genel seçimlerde seçmenlerin MHP'yi desteklemesini isteyerek, "Trabzon halkının ve esnafının derdine derman olamayan iktidara hak ettiği ders sandıkta verilmelidir. Çare MHP’ye yetki vermektir, çare MHP ve ülkücü harekettir" dedi.

AK Parti'ye tanınan kredinin tükendiğini ve 13 yıldır tek başına iktidar olan iktidarın ülkeye verecek bir şeyinin kalmadığını söyleyen Aydın, "AKP gidiyor, MHP geliyor" ifadesini kullandı.

adminadmin