Siyaset
Giriş Tarihi : 14-05-2015 14:30   Güncelleme : 14-05-2015 14:30

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Bu seçim Türkiye'nin bekasına yönelik tehditlerin bertaraf edildiği bir seçim olacaktır" dedi

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, "Bu seçim Türkiye'nin bekasına yönelik tehditlerin bertaraf edildiği bir seçim olacaktır" dedi.

Koray Aydın, Akçaabat ilçesindeki Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada,  şoför esnafına, akaryakıtı vergisiz vereceklerini, emeklilik için yıpranma payı hakkı vereceklerini belirterek, şoför esnafının izin belgesi, takograf gibi sorunlarını çözeceklerini anlattı.

Hükumetin MHP'nin vaatlerini, 'yapılamaz' ve 'kaynağı yok' diyerek itibarsızlaştırmak istediğini savunan Aydın, "Gelinen noktada MHP'nin gerçekçi, yapılabilir ve uygulanabilir vaatleri karşısında hükümet çark etmiş, MHP'nin şoför esnafımıza en büyük vaatlerinden biri olan yenilenen araçlardan vergi alınmaması vaadini şimdi Başbakan Ahmet Davutoğlu kendisi vaat etmektedir. Daha önce 'bu kadar kadroyu nereden vereceksin' diyenler, gelinen noktada Karayollarındaki işçilere kadro vermişler, diğer vaatlerimiz karşısında da ezilmişlerdir. Bütün bu gelişmeler MHP vaatlerinin daha şimdiden etkisini göstermeye başladığının belgesidir" dedi.

Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükumeti eleştirerek, şunları kaydetti:

"Esnafın, muhtarların, gençlerin, kamu çalışanlarının, işçinin, köylünün, asgari ücretlilerin, engellilerin, muhtaçların velhasıl bütün toplum kesimlerinin insanca yaşaması için MHP'nin titizlikle hazırladığı vaatlerin kaynağı vardır. Kamuda bir avuç yandaşın sürdüğü saltanat ve kamudaki araç ve bina kiralama savurganlığına son verilmesiyle, israfın sembolü haline gelen sarayın giderlerinden tasarruf edilmesiyle müthiş bir kaynak elde edilmesi mümkündür. Türkiye'de kaynak sorunu yok, Türkiye'de kaynakların adil dağıtılamama sorunu vardır."

Trabzon'da ve Türkiye'de MHP'ye dönük esen rüzgarın vatandaşlarca da fark edildiğini belirten Aydın, "Milletin yüzü bize dönüktür. Hiç bir ayrım gözetmeden bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız, hizmet siyaseti yapacağız. Ancak Türkiye'nin birliğinden, bütünlüğünden ve kardeşliğinden de asla taviz vermeyeceğiz. Bu seçim Türkiye'nin bekasına yönelik tehditlerin bertaraf edildiği bir seçim olacaktır" diye konuştu.

Koray Aydın daha sonra beraberindeki MHP Trabzon Milletvekili adayları Hasan Akyüz, Hikmet Yılmaz ve partililerle Akçaabat'ta Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Muhtarlar Derneği,  Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası, Kamu-Sen İlçe Temsilciliği ve esnafı ziyaretinde bulundu.

adminadmin