Güncel
Giriş Tarihi : 24-05-2015 17:30   Güncelleme : 24-05-2015 17:30

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon Milletvekili adayları Koray Aydın ile Hüseyin Örs, seçim çalışmalarını il merkezinde sürdürdü

Genel seçimlere doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon Milletvekili adayları Koray Aydın ile Hüseyin Örs, seçim çalışmalarını il merkezinde sürdürdü.

Pelitli, 3 No'lu Erdoğdu Mahallesi ile Boztepe'de seçim bürosu açılışlarını gerçekleştiren Aydın ve Örs, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

MHP Trabzon Milletvekili ve adayı Aydın, burada yaptığı konuşmada, MHP'nin bölücü odaklarla aynı safta gösterilmesinin bir yalan olduğunu ifade ederek, "Bunlar sahnede kavga ediyorlar, kuliste aşk yaşıyorlar, bütün pislikleri ortaya saçılınca da suçu başkalarına yıkmaya çalışıyorlar. Kendileri besledikleri, büyüttükleri ve azdırdıkları yılandan şimdi kendileri şikayet edip, bir de MHP'ye iftira atıyorlar. Bunu hiç bir vicdan kabul etmez. MHP bölücü ihanet çeteleriyle hiç bir zaman görüşmemiştir, bundan sonra da görüşmeyecektir" dedi.

Örs ise Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Trabzon mitinginde yeni bir vaatte bulunmadığını, bir kaç seçimdir söylenenleri tekrar ettiğini ifade ederek, Koray Aydın ile MHP takımının hizmete hazır olduğunu söyledi.

 

adminadmin