Genel
Giriş Tarihi : 15-11-2018 15:52   Güncelleme : 15-11-2018 15:52

Gerçek Çikolata Lezzeti

Çikolata yıllar geçtikçe farklı farklı şekillerde üretilmeye başladı. Fabrikaların üretim kapasiteleri de her geçen gün artıyor.

Gerçek Çikolata Lezzeti

Madlen, pralin, draje ve bonibon derken artık bir çok şekilde ve renkte çikolatalar üretilebiliyor. Gıda boyası ve doğal renklendiriciler ile bir çok renkte ve çeşitte çikolata sağlıklı bir şekilde damağımızı tadlandırıyor.

Bunlardan herhalde en güzellerinden birisi de şüphesiz ki bonibon ve draje çeşitleridir. Çikolatanın doğal renklendiriciler ile rengarenk boyanıp harika şeker toplarına dönüşmesidir. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde bir çok çikolata ve draje üretimi yaan firma bulunmakta. Bunların arasında en kaliteli ve güvenilir çikolatayı üreten firmalardan bir tanesi de şüphesiz Zen Çikolata. Çikolata sektöründeki yıllardır var olan kimliğini en güzel ve doğal ürünleri üretmek için kullanıyor. Kaliteli üretimi benimseyen firma çikolatanın her çeşidini, bonibonun her rengini, drajenin her türlüsünü Beylikdüzü'nde bulunan tesisinde üretiyor.

Üretim kapasitesini her geçen gün büyüten firma, Bakır ve Pirinçciler Sanayi Sitesi'nde bulunan fabrikasında her gün bir çok ülkeye Zen markası ile ürün üretiyor. Ülke ekonomisine katkı sağlayan üretimin yanı sıra doğal sağlıklı besinler üreten Zen Çikolata ihtiyaçlarınıza en uygun ürünleri üretirken, çocuklarınızın geleceğini de koruyor.

Sağlıklı ürüne ulaşmanın iyice zorlaştığı son dönemlerde kaliteli ve zararsız gıda da bulmak epey zor olmaya başladı. Denetimlerin ve kontrollerin iyice arttığı dünyada yaptığı ürünün arkasında duran çok az üretici kaldı. Hele ki bonibon, draje ve çikolata gibi konularda yaptığı içi layıkıyla yapan sayılı firmalar kaldı. Zen Çikolata da tüm bu ihtiyaçlarınız için gereken doğru üretimi sağlamak için kuruldu.

Siz de sağlıklı ürüne ulaşabilmek için mutlaka Zen Çikolata'dan yana seçiminizi gerçekleştirin. Sevgi ile büyüyen her nesil, sağlıkla buluşsun...

adminadmin