Gündem
Giriş Tarihi : 21-11-2013 22:39   Güncelleme : 21-11-2013 22:39

GEZİCİ SENDİKA KESK YUSUF ZİYA YILMAZ’A SAHİP ÇIKTI

BAŞKAN YILMAZ KİMDEN TARAF Akasyamhaber.com, darbe yanlısı GEZİCİ grupların kimyasını bozmaya devam ediyor.

GEZİCİ SENDİKA KESK YUSUF ZİYA YILMAZ’A SAHİP ÇIKTI
‘Gezi olaylarına destek veren KESK Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yetkili sendika!’ haberimizin ardından KESK’e bağlı Tüm Bel Sen Şube Başkanı Suat Yıldız bir gazeteye yaptığı açıklama ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a sahip çıkarak, “Türkiye’de en tarafsız Başkan Yılmaz’dır” dedi.

DARBE YANLISI SUÇLAMASINI RED ETMEDİ!

Yıldız, Son üç dönemdir AK Parti’den Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olan Yusuf Ziya Yılmaz’ın AK Parti hükümetine karşı gerçekleştirilmeye yellenilen darbenin prova alanı Gezi Olaylarının destekçisi, tetikçisi ve uygulayıcısı olan KESK’i nası destekleyebildiğine yönelik bir açıklama yapmadı..

Yıldız ayrıca sendikasına yönelik ‘Darbe Yanlısı, Gezi olaylarının destekçisi, tetikçisi ve uygulayıcısı’ suçlamalarına da sessiz kaldı..

KESK’İN YETKİLİ SENDİKA OLDUĞU NETLİK KAZANDI

Haberimizdeki “Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile SASKİ’de üye sayısı KESK’ten daha fazla olan Memur Sen’e bağlı  Bem Bir Sen’in Büyükşehir Belediyesi’ndeki üye sayısının KESK’ten az olması dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yetki sözleşmesini bir yıl önce basından gizli bir şekilde imzalayarak yürürlüğe koyduğu öğrenildi.” Şeklindeki ifadeleri  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın ‘tarafsızlığıyla’ açıklayan Tüm-Bel Sen Şube Başkanı Suat Yıldız’ın AK Parti hükümetine yönelik darbe girişiminde GEZİCİLERDEN taraf olduklarını konusundaki suçlamalara karşı sessiz kalması dikkat çekti..

GEZİ SABIKALISI KESK YETKİLİ SENDİKA

Sendikaları hakkındaki iddiaları cevapsız bırakan Tüm-Bel Sen Şube Başkanı Suat Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’a sahip çıkarak, “Türkiye’de en tarafsız Başkan Yılmaz’dır” dedi

Suat Yıldız, Tüm Bel Sen olarak Türkiye’de en tarafsız ve sorun yaşamadıkları belediye başkanının Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz olduğunu söyledi. Belediye’deki sendikal ayrımcılık iddialarına da cevap veren Yıldız, “Kimse bu iddialarla ne sendikamızı nede Başkan Yılmaz’ı yıpratmaya çalışmasın” diye tepki gösterdi.
 
adminadmin