Analiz
Giriş Tarihi : 06-01-2014 17:10   Güncelleme : 06-01-2014 17:10

GİDERAYAK ÇANTALARINI DOLDURUYORLAR

Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, "Atakum'da son dönemi olduğunu anlayan mevcut başkan ve yandaşları, çantasını doldurup da gidiyor" dedi.

GİDERAYAK ÇANTALARINI DOLDURUYORLAR
Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, mevcut yönetime yönelik sert eleştirilerini sürdürmeye devam ediyor. Bugüne kadar Atakum'da "laftan öteye" gidemeyenlerin, 30 Mart'ta halka hesap vereceğini ifade eden Başkan Bektaş, "Atakum'da son dönemi olduğunu anlayan mevcut başkan, çantasını doldurup da gidiyor" dedi.
 
HİÇ DE DÜRÜSTÇE ÇALIŞMAMIŞLAR

Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, Atakum'da "yeniden hizmet" belediyeciliğine ulaşmak için sayılı günler kaldığını söyledi. Başkan Bektaş, "Bu yönetim gidecek. Bunun başka bir alternatifi yok. Atakum halkına hizmet etmeyenler, edemeyenler, 30 Mart'ta sandığa gömülecekler. Bu artık onların son dönemi. Atakum'da 5 yılda sadece laf ürettiler. "Dürüstçe çalıştık" diyenler, biraz eşeleyince hiç de dürüstçe çalışmamışlar, ortaya çıkıyor. İhalelerle, eş-dost-akraba ilişkileriye belediyeyi dört bir koldan sarmışlar, nereye el atsanız elinizde kalıyor" dedi.
adminadmin