Analiz
Giriş Tarihi : 18-04-2018 10:26   Güncelleme : 18-04-2018 10:26

Gölgede Kalan Fetö’cüleri Açıklamaya Devam Edeceğiz

Gölgede Kalan Fetö’cüleri Açıklamaya Devam Edeceğiz

FETÖ ile irtibatlı olanları tek tek, isim isim belgeleriyle birlikte 2005’ten itibaren bütün ilgili kurumlara verdim, çoğunun da fotoğraflarını ve FETÖ içerisindeki yapılanmada görevleri ile ilgili olarak pek çok doküman ile birlikte, İRTİBATLI olanların önemine binaen suç duyurusunda bulunarak davalar açılmasına gayret ettim ve tanıklık yaptım ve yapmaktayım. Şimdi de tespiti çok kolay olmayan veyahut da takibe alınmamış ya da gözden kaçmış olabilecek İLTİSAKLI olanlarla uğraşılması için çok öne çıkmayıp, gizli saklı Çekirdek kadrodan olan FETÖ’cülerin araştırılması için savcılarımıza ve başsavcı arkadaşlarımıza duyurmak ve işaret etmek istiyorum.

Mesela Fazıl Karaman ismi hiç öne çıkmadı?

Işık Sigorta A.Ş. Kurucusu, Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi, Yeminli Mali Müşavir, Zaman Gazetesi Ekonomi Yazarı, İGİAD “Bülten” Dergisi editörü, Sigortacı gazete yazarı. 22. dönem İzmir Milletvekili.

Örgütün bütün mahrem işleriyle ve Işık Sigorta’nın kurulması ile FETÖ’nün en önemli elemanlarındandır ve milletvekili adaylığına tavsiye edilecek kadar FETO’nun has elemanlarından biridir. Bugüne kadar hiç soruşturma geçirdiğini duymadık.

FETÖ’nün yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerinde ne gibi bir görevde bulundu.

Fazıl Karaman şimdi nerede?

Mesut Yüksel Havacı Albay, kendisini Teğmen olmadan önce tanıdım, daha sonra FETO’nun yanına sürekli gelip giderek, FETO’nun talimatları doğrultusunda Havacıların organizesi ile meşgul oldu. Onun da hakkında bir soruşturma olup olmadığını bilmiyoruz. Bu önemli ismin de mutlaka araştırılıp, bulunması lazımdır.

Samanyolu ve Mehtap TV’de, örgüt namına strateji uzmanı olarak, sürekli konuşmalar yapardı. Eski Ak Parti milletvekili Muhammed Çetin de talebelik yıllarından tanıdığım FETÖ’nün önemli siyasi ve askeri organizatörlerinden kod adı (SELÇUK) olarak bilinen 9 yıl hapisle yargılanan önemli bir örgüt elemanıdır ve şu anda nerede olduğunun araştırılması gerekmektedir.

Orhan Sipahioğlu, Emir Altıntaş, Ceyhun Cesur, Melih Zoba gibi kod isimlerini bildiğim ve tanıdığım, askeriye içerisinde adam devşirerek ilk askeri yapılanmanın taban kısmını oluşturan bu kişilerin takibe alınması ve ortaya çıkarılması gerekmektedir.

Bunların haricinde bugüne kadar pek çok ismi geçmeyenler ve iltisaklı olanların peşine de düşülmelidir. Hakkında soruşturma açılan Ak Parti milletvekili Ziyaeddin Akbulut, FETO tarafından transfer edilerek mülkiye yapılanması içerisinde ilk vali ve kaymakam organizesinde ve değişik kadrolarda, FETÖ’cülerin koordinasyonunu ve atamalarını yapmış, daha sonra Konya ve Urfa’da da valilik yapmıştır.

Bunların döneminde yapılan tayinler ve kadrolaşmalar usulüne uygun mudur, değil midir? mutlaka araştırılmalıdır. Tekirdağ milletvekili olan Ziyaeddin Akbulut, yine Tekirdağ vali yardımcısı Mümin Heybet’in vali yardımcılığı görevine getirilmesi hususunda katkısı var mıdır? Mümin Heybet ABD’de bulunan İsmail Büyükçelebi’nin kayınbiraderidir. (FETÖ’nün en önemli imamıdır.)

1970’li yıllardan tanıdığım Ziyaeddin’in abisi Şemsettin Akbulut, İzmir’e gelerek Buca kampına katılır ve FETO’nun grubuna iştirak ederdi. Şu anda örgütlenme içerisindeki görevi nedir?

Milli Eğitim’de Dış Eğitim Genel Müdürlüğü yapmış Aysal Aytaç, oğlu Önder Aytaç ve Özgür Aytaç şu anda nerededirler?

Önder Aytaç ABD’ye kaçmış, aranan emniyet imamlarındandır ve Samanyolu televizyonunda çıkıp en son hükümete saldıran biridir. Kardeşi olan Özgür Aytaç şu anda nerededir? Bu isimler gölgede kalmamalı, kesinlikle araştırılması gereken isimlerdir.

Yine üzerinde durulmayan, gölgede kalan çekirdek kadrodaki 14 kişiden Mehmet Kadan, Halil İbrahim Uçar, bunlar makine mühendisi ve FETÖ’nün ilk kadrodan çok yakın tanıdığım Çalışma Bakanlığı’nda müfettişlik yapmış, muhtemelen bugün de emekli olmuşlardır ama, FETÖ’nün yurtiçi-yurtdışı yapılanmasında önemli teşkilat kurucularıdır.

Biz köşe yazılarımızda şu andan itibaren gizli kalmış İLTİSAKLI olanları gündeme getirmeye çalışıyoruz.

Bu konuyu uzmanlık alanı haline getirerek ilgilenebilecek FETÖ müsteşarlığı gibi bir birim olsaydı, daha pek çok gölgede kalmış önemli isimler, çok tehlikeli cinayetler, uluslararası irtibatlar, ortaya çıkarılabilirdi. Türkiye hakkındaki karalama kampanyası çalışması yapan merkezler ve şahıslar durdurulabilir ve karşı hamlelere girişilebilirdi. Maalesef bu konuda bu kadar ısrarla Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çağrıda bulunmamıza rağmen, böyle mücadele merkezi ve FETÖ’ye karşı bir yol haritası oluşturulamamıştır.

Bu itirafçılık ve pişmanlık yasasından dolayı serbest kalan örgüt elemanları, infaz indiriminden ve 2 yıllık denetimli serbestliği de göz önünde bulundurarak, rahatlıkla adliyeye ve devlete meydan okumaya devam etmektedirler. Tıpkı FETO’nun imzalı saatlerini sakladığı yerden çıkartıp, pişmanlık yasasından yararlanıp serbest bırakılan FETÖ’cüler olduğu gibi, Orgeneral Yaşar Güler’in koruma müdürü olan Yüzbaşı Burak Akın’ın önce madalya ile ödüllendirilip, daha sonra ben FETÖ üyesiyim diyerek, madalyasını devlete geriye iade edip serbest kalması gibi. Caydırıcı olmayan bu stratejiler ile FETÖ’nün ekmeğine yağ sürülmektedir.

Nurettin Veren / Yeni akit

adminadmin