Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-01-2019 08:33   Güncelleme : 31-01-2019 08:33

Gönül Buluşmaları Acem Tekkesinde Başladı

Gönül Buluşmaları Acem Tekkesinde Başladı

İlkadım Belediyesi tarafından Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen “Gönül Buluşmaları” ile İlkadımlı kadınlar Cumhur İttifakı Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile bir araya geliyor.

İlkadım Belediyesi tarafından Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen Gönül Buluşmalarının ilki İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı Erdoğan Tok’un katılımı ile gerçekleştirildi. Sadece kadınların bir araya geleceği sohbet programının ilk konukları olan Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri Başkan Tok’u büyük bir coşku ile karşıladı. Uzun süre alkışlarla ve büyük bir heyecanla karşılanan Başkan Erdoğan Tok gördüğü ilgi karşısında büyük bir mutluluk yaşadı.

GÖNÜL BULUŞMALARINA İLKADIM BELEDİYESİ THM KOROSU RENK KATIYOR

Sadece kadın ve çocukların bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbetlerin edildiği programda İlkadım Belediyesi THM Korosu katılımcılara türkülerle eşlik ederek keyifli bir ortam sağlıyor. Hem günün yorgunluğunu atabilecekleri hem de sosyal bir etkinlik olarak güzel zaman geçirebilecekleri buluşmalar için Başkan Erdoğan’a teşekkür eden Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri unutulmaz bir gün yaşadıklarını dile getirdiler.

BAŞKAN TOK’A SEVGİ SELİ

Acem Tekkesi ve Sohbet Evinde gerçekleştirilen “Gönül Buluşmaları” programına yoğun ilgi gösteren Fevzi Çakmak Mahallesi kadınları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un salona girmesi ile büyük bir coşku ve heyecan yaşadılar. Uzun süre alkışlar ile karşıladıkları Başkan Tok’a yaptığı hizmetler için teşekkür eden kadınların heyecanı adeta sevgi seline dönüştü.

"HER PROJEDE BAYANLAR BİR ADIM ÖNDE"

İlkadım Belediyesi'nin her projede her hizmette kadınlara önem verdiğini de söyleyen Başkan Tok, "İlkadım Belediyesi olarak her zaman bayanlarımızın destekçisi olduk. Bayanlarımıza pozitif ayrımcılık yapacağız dedik ve yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz ve geçirecek olduğumuz her projemizde bayanlarımızı ön planda tuttuk. Geçmiş dönem belediye başkanlığımızda hayata geçirdiğimiz ve sadece bayanlarımızın faydalanabildiği Kadınlar Lokalimizde bayanlarımıza ne kadar önem vermiş olduğumu ortaya koymuş olduk. Şimdi ise yapımında sona geldiğimiz Derabahçe Sosyal Tesislerimizde bayanlarımızın kurs eğitimlerini alacağı ferah eğitim sınıfları, yine sadece bayanlarımızın rahatlıkla kullanabileceği modern ve son teknoloji fitness salonu ile bayanlarımızı önemsiyoruz. Onca hizmetlerin yanı sıra yıkımı yapılarak yerine yenisi inşa edilen ve eşsiz mimarisiyle kompleks bir hizmet alanına sahip olacak olan Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezinde içerisinde kadınlara yönelik birçok hizmetin ve aktivitenin yapılacağı yepyeni, modern bir Hanımlar Kültür Merkezi yapıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren belirttiğimiz gibi kadınlarımızın yeri İlkadım için ayrı. Kadınlarımız mutlu olursa aile mutlu olur aile mutlu olursa çocuklar mutlu huzurlu olur. Yani geleceğin teminatı olan yavrularımız mutlu huzurlu olursa geleceğe büyük adımlar atmış oluruz. Bu nedenle bayanlarımızın mutluluğu ve huzuru için gece gündüz çalışacağımızı bir kez daha belirmek istiyoruz" diye konuştu.

 

adminadmin