Genel
Giriş Tarihi : 13-08-2020 04:13   Güncelleme : 13-08-2020 04:13

Göz Kamaştıran Kadın Burçları

Güzellikte sınır tanımayan bu üç burcun özelliklerini aşağıda inceleyelim.

Göz Kamaştıran Kadın Burçları

Astrolojide İkizler, Aslan ve Terazi burcu estetik ve modaya dair konularda diğer tüm burçları sınıfta bırakır. Güzellikte sınır tanımayan bu üç burcun özelliklerini aşağıda inceleyelim.

İkizler Burcu Kadını

Zodyak burçları arasında üçüncü sırada yer alan ikizler burcu 21 Mayıs ve 20 Haziran tarihleri arasında etkilerini göstermektedir. Hava elementinin etkili olduğu burçlardan biri olan ikizler iletişim ve haberleşmenin de gezegeni olan Merkür’ün yönetici gezegen olduğu burçtur. İkizler burcu kadını özellikle güçlü iletişim becerileri ve özgün, iş bilen özellikleriyle en dikkat çeken burçlar arasında yer almaktadır. Akıllı, macerayı seven ve kendine has bir güzelliğe sahip bu burç aynı zamanda kibar ve sevecen kişisel özellikleri kazandırmaktadır. Burçların insan hayatındaki etkileri incelendiğinde ikizler burcunun etkileyici özellikleri öne çıkmaktadır.

Sohbet etmeye bayılan ve müzik, kitap ve sanata olan eğilimleri ile dikkat çeken ikizler burcu kadını meraklı yanlarıyla da yeni yerler ve insanlar keşfetmeye bayılırlar. Değişken niteliğe sahip burçlar arasında yer alan ikizler burcu kadının özellikleri:

  • Neşeli, heyecanlı ve enerjiktir.
  • Pratik zekası yüksek ve çözüm odaklıdır.
  • Yeniliklere açık ve iletişim becerileri kuvvetlidir.
  • Yalnızlıktan ve sınırlanmaktan hoşlanmazlar.
  • Uyumlu, kibar ve sevecendir.
  • Dar görüşlü insanlarla anlaşamazlar.

İkizler burcunun temel özelliklerine bakıldığında özellikle yalnızlıktan hoşlanmaları ve hoş sohbet olmaları dikkat çeken en önemli özellikleri arasında yer almaktadır. İşinin ehli olma konusunda da özel bir yere sahip olan kişilerin büyük oranda ikizler burcuna mensup oldukları görülür. Öte yandan ikizler burcundaki kadınlar sürekli vesveseli, ikiz yüzlü ve yargılayıcı olumsuz özelliklere de sahiptir. Bu olumsuz özellikleri büyük oranda olumlu özellikleri nedeniyle görülmez. İkizler burcunun temel özelliklerinden biri de bu burca sahip kişilerin çocuk ruhlu olmaları ve enerjilerinin yüksek olmasıdır. Arkadaşlık, dostluk, kardeşlik ve aile gibi bağlara önem verirler. Zeki ve etkileyici oluşları sayesinde karşı cinsi etkileme konusunda çaba göstermeden sonuç alabilirler. İkizler burcu özellikleri hakkında daha fazla bilgi için Natal Astroloji sitesine göz atın.

Aslan Burcu Kadını

23 Temmuz – 22 Ağustos tarihlerinin etkili olduğu ve Zodyak’ın lider burçları arasında yer alan aslan, Zodyak’ın beşinci burcudur. Aslan burcu, boğa, akrep ve kovanın ardından dört sabit burçtan biridir. Bu burca sahip kişiler kendileri için bir hedef ve amaç belirleyerek bu amaçta hayatlarını inşa etmeye başlarlar. İstediklerini elde etme konusunda aslan burcu kadınının özellikleri nedeniyle özel bir yere sahiptir. Liderlik vasfı özellikle bulunduğu ortamlarda aslan burcuna sahip kişilerin sıyrılmasına ve etrafında her zaman birçok insanın olmasına neden olur. Gezegen döngüsünde ise aslan burcu sanki tüm sahne ışıklarını üzerinde hissederek ilginin odağında olmayı isterler. İçinden çıkılması en zorlu durumlardan bile çözüm odaklı ve azimli tavırları ile kurtulmayı başarabilirler.

Ateş elementinin etkili olduğu burç grubunda yer alan aslan burcunun yönetici gezegeni ise Güneş’tir. Cesur, cömert, eğlenceli ve lider ruhlu olmaları nedeniyle herkesin hayatında olmasını isteyeceği özellikleri taşırlar. Ancak çok sık görmezden gelinmek, tatsız yemekler yemek ve yalnız kalmak sevmedikleri en temel özellikler arasında yer alır. Daima ilgi görme aruzları ve önemseniyor olmak aslan burcundaki kadınlar ve erkeklerin belirgin özelliğidir. Aslan burcunun diğer öne çıkan özellikleri:

  • Cesur, tutkulu ve çekicidir.
  • Eğlencelidirler ve mizah anlayışları gelişmiştir.
  • Her şeyin en iyisini isterler ve mükemmeliyetçidir.
  • Gururludurlar ve asla gururlarından ödün vermezler.
  • Dikkatleri üzerine çeker ve oldukça ateşlidir.
  • Güçlü kişilik özelliklerine sahiptir ve liderlik becerileri gelişmiştir.
  • Küstah tavırları, ben merkeziyetçiliği ve yönetme arzuları olumsuz özellikleri arasında yer alır.

Aslan burcunun dikkat çeken ve sevilmeyen en belirgin özelliği ise her şeyi yönetme ve kontrol etme arzusu içinde olmalarıdır. Aslan burcu kadı sahip olduğu genel özellikleri onları hayata karşı ayakları yere basan, koruyucu ve tutkulu kişiler yapmıştır.

Terazi Burcu Kadını

Hava elementinin yönetiminde olan terazi burcu Zodyak içinde bu elementle yönetilen üç burçtan biridir. 23 Eylül – 23 Ekim tarihlerinde etkili olan burç Kardinal yani öncü nitelikte burçlar grubunda yer almaktadır. Lüksün, tutkunun ve güzelliğin sembolü olan Venüs gezegeninin yönetimindeki burç olan terazi, ilk bakışta çekici ve sevimli yanlarıyla dikkat çekerler. Terazi burcu kadının özellikleri arasında özellikle adalet terazisi ile nitelendirildikleri için adalet duygularının ve hayatta her şeyde bir denge arayışı içinde olmaları mümkündür. İçinden çıkılmaz tüm meselelerde dengeleyici bir rol üstlenerek ilişkilerinde dostane ve adil bir yaklaşım sergilerler.  Ruh durumları çok kısa sürede değişen terazi burcu soğuk tavırlı ve donuk insanlar ile fazla pratik insanlardan hoşlanmazlar.

Terazi burcunun zayıf yanları arasında özellikle kararsız ve tutarsız olmaları, kendilerine acımaları ve yalnızlaştırmak istemeleri dikkat çeker. Terazi burcu kadını sevmek ve sevilmek konularında gizli bir tutkuya sahiptir. Bunun dışında öne çıkan diğer özellikleri:

  • Sempatik, çekici ve cana yakındırlar.
  • Paylaşmayı sever ve romantiktir.
  • Sosyal becerileri güçlüdür.
  • Şımarık, geveze ve inatçı yapıya sahiptirler.
  • Mükemmeliyetçi ve her konuda denge olmasını isterler.

Terazi burcunun bir diğer özelliği ise dayanışma duygusunun güçlü olması ve yönetici özelliklere sahip olmasıdır. Yönetme arzusu içinde olan terazi burcundaki kadınlar ilişkilerinde çok bunaltıcı veya çok serbest olabilir. Bu yönüyle hayatta her konuda belirli bir düzeyde tutarsız davranışları öne çıkar.

Aşk hayatında ise terazi burucu kadınlarının her zaman bir ilişki içinde oldukları söylenebilir. Uzun süreli ilişki içine veya sürekli yeni ilişkilere başlarlar. Bu nedenle asla yalnız oldukları söylenemez. İlişkilerinde karşı tarafı her yönüyle kabul etmesi durumunda ilişkileri uzun süre mutlu şekilde yürüyebilir.

Burç tarihlerinizi bilmiyorsanız öğrenmek için siteye göz atın.

adminadmin