Siyaset
Giriş Tarihi : 15-04-2017 08:54   Güncelleme : 15-04-2017 08:54

Güçlü bir devlet için “evet”

Yarın sandık başına giderek sadece Türkiye’nin değil, sadece 80 milyonun değil, Türk’ün, Laz’ın, Çerkes’in Arnavut’un değil ümmeti Muhammed’in 2 milyarlık İslam âleminin; hatta emperyalizmin zulüm şarkının altında ezilen tüm milletlerin gelecek yüzyılını karara bağlayacağız.

Güçlü bir devlet için “evet”

Bu referandum dünyanın geleceğini, güç odaklarının yörüngesini belirleyecek. Dünyanın yeni bir Osmanlı’ya ihtiyacı var. İsim olarak değil cisim olarak Sultan 2. Abdülhamid Han tahttan indirildiği günden bu yana ne biz ne İslam coğrafyası ne de üçüncü dünya ülkeleri rahat etti. Müslümanlar sadece acıya kana gözyaşına mahkûm edildi. Mazlum milletlerin mallarını sömürerek zengin olan emperyalistler, Türkiye’yi de kontrol altında tuttu. Peki, nasıl parlamenter sistem sayesinde. Ne zaman gelişsek, kalkınsak Türkiye’nin bekasına, milletin adamlarına daima kastettiler. Türkiye ne zaman dünyaya açılsa, onlar içimize kapanalım diye müdahalelerde bulundu.

İçimize yerleştirdikleri bürokratik vesayet sayesinde darbeler yaptırdılar, ekonomik krizler çıkardılar, terörü güçlendiriciler bizi bizden kopardılar, toplumsal kutuplaşmayı körüklediler. Bize Osmanlı’yı onun kurduğu adil dünyayı unutturmaya çalıştılar ama yarın bir milat. Cumhurbaşkanlığı Sistemi, emperyalistlerin Türkiye’yi kontrol ettikleri tüm enstrümanları ortadan kaldıracak. Eğer “Evet” dersek Türkiye bağımsızlaşacak, Türkiye üzerindeki deli gömleğini yırtarak bir dünya devleti olmaya soyunacak. Yarın “Evet” dersek milletin adamlarına kimse dokunamayacak demokrasiye kimse kastedemeyecek. Anayasa kitapçıkları fırlatılmayacak, milletin parası hortumlanmayacak, ekonomik buhran yaşanmayacak. Eğer “Evet” dersek Kudüs’e, Musul’a, Kerkük’e, Gazze’ye, Halep’e sahip çıkmış olacağız.

Türkiye, sistemle birlikte kendi içine kapanmak yerine dünyaya açılacak ve vereceği teklif sadece adil bir dünya olacak. Eğer “Evet” dersek, FETÖ, PKK, DAEŞ, DHKP/C bitecek. Eğer, “Evet” dersek hainler özerklik isteyemeyecek, bölücülük yapamayacak. “Evet” dersek ezanı kimse susturamayacak, şanlı Türk bayrağı daima göklerde dalgalanacak, vatana sahip çıkmış olacağız. “Evet” demek Batı’ya meydan okumaktır, mazlumların hakkını savunmaktır. “Evet” demek büyük Türkiye demektir. “Evet” demek demokratik bir Türkiye, süper güç bir Türkiye demek. Yarın “Evet” dersek millet yönetime el koyacak ve asla kimse bu iktidara ihanet gelişiminde bulunamayacak. “Evet” demek kurtuluş; “Hayır” demek Türkiye’yi felakete sürüklemek emperyalistlerin yolunu açmaktır. Yeni bir dünya düzeni için, “Dünya beşten büyüktür” demek için, kişi başı geliri 25 bin dolara çıkarmak için, Müslümanlar’ı tek çatı altında toplamak için terörün kökünü kazımak için “Evet” diyoruz. İstikrar için, kazanmak için, 7 Haziran’ları yaşamamak için Türkiye’yi bir daha koalisyonlara sürüklemek için “Evet” diyoruz. Darbecilerin bu ülkeyi bir daha işgal etmemesi için, 67 yılda 48 hükümet görmemek için “Evet.” En önemlisi de her karışı şehit kanıyla sulanmış bu toprakları kimseye vermemek için “Evet” diyoruz. Karar senin Türkiye “Evet” de insanlığı kurtar… “Evet” de devletine sahip çık hainleri bitir Türk bayrağı daima dalgalansın…

adminadmin