Analiz
Giriş Tarihi : 04-01-2014 17:02   Güncelleme : 04-01-2014 17:02

GÜLEN CEMAATİNDEN BAŞBAKAN'A ISLAK İMZALI 'BARIŞ' MEKTUBU

Başbakan Erdoğan, Gülen cemaatinden bir ismin uzlaşma mektubu gönderdiğini söyledi ancak ıslak imzalı mektubun kimin yazdığını açıklamadı

GÜLEN CEMAATİNDEN BAŞBAKAN'A ISLAK İMZALI 'BARIŞ' MEKTUBU
Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gazetecilerle bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gülen cemaatinden bir isimden ıslak imzalı “barış mektubu” geldiğini söylediği öğrenildi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde bazı gazetelerin yazarları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.
 
Toplantının ardından NTV canlı yayınına katılan Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, ilginç bir iddiada bulundu.
 
Mehmet Barlas, Gülen cemaatinden bir ismin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a bir mektup göndererek “barış” teklif ettiğini, ancak Başbakan Erdoğan’ın o safhanın geçildiğini söylediğini kaydetti.
 
Milliyet gazetesi yazarı Fikret Bila ise yakın tarihli olduğunu söylediği mektubun “uzlaşma” aracı olarak yollandığını tahmin ettiğini söyledi.
 
Öte yandan, toplantıya katılan diğer bir isim olan Türkiye gazetesi yazarı Yıldıray Oğur da Twitter’da mektubun bizzat Fethullah Gülen tarafından kaleme alındığını iddia ederek, “Fethullah Gülen, Başbakan'a bi sulh mektubu göndermiş. Islak imzalı” dedi.
T24
 
adminadmin