Sağlık
Giriş Tarihi : 14-08-2014 11:42   Güncelleme : 14-08-2014 11:42

GÜLTEN, SAĞLIK-SEN SAMSUN ŞUBE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Memur-Sen'e bağlı Sağlık-Sen Samsun Şubesi Genel Kurulu öncesinde Yüksel Gülten, başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

GÜLTEN, SAĞLIK-SEN SAMSUN ŞUBE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI!

Gülten, düzenlediği basın toplantısında, başkan seçilmesi durumunda yapacağı projeler hakkında bilgi verdi.

İlk projesinin sendika binası ve misafirhanesi olacağını belirten Gülten, "Genel Kurul'da şube başkanı seçilmem halinde tüm sağlık çalışanlarının kalacağı misafirhaneden, organizasyonların yapılabileceği alanları barındıran bir sendika binasına kadar birçok projeyi hayata geçireceğiz. Üyelerimiz daha konforlu bir ortamda hizmet alma şansını bulacaklar. Üyelerimizin çocuklarının eğitimine katkıda bulunmak ve onları yalnız bırakmamak için etüt eğitim merkezi de oluşturacağız" dedi.

Yüksek lisans, yabancı dil eğitimi, eğitim ve sertifikasyon programları ile de sendika üyelerinin eğitimlerine destek vereceklerini işaret eden Gülten, şunları kaydetti:

''Üyelerimizin idari ve diğer alanlardaki davalarında avukatlarımızla yanında olacağız. Hukuki olarak yaşadıkları tüm sorunlarda onları yalnız bırakmayacağız. Sendikada göstermelik olarak çalışmalara katılan kadın kolları değil, aktif olarak karar sürecine katılan ve sendikaya yön veren bir kadın kolları oluşturacağız. Sendikal mücadelemize yılmadan devam edeceğiz. İstişareyle yöneteceğimiz, tüm kararları birlikte alacağımız, yalnız olmadığınızı bileceğiniz, düzenli olarak yapacağımız anketlere üyelerimizin görüşlerini aktif olarak takip eden bir telefon uzaklığında her an ulaşabildiğiniz başkan, yönetim ve temsilcilere sahip, kadın elinin değdiği, bayanlarımızın aktif olarak görev yaptığı bir sendikayı hedefliyoruz. Bunun için öncelikle üyelerimizin bir araya gelebileceği sosyal bir ortam olan sendika binamızı, misafirhane projemizi tamamlamak için desteğinizi istiyoruz."

adminadmin