Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-06-2019 14:11   Güncelleme : 15-06-2019 14:11

Gümüş: tek bir Samsunlunun gönlünün kırılmasına asla müsaade etmeyiz!

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş; 'Samsun ve Samsunlular kimsenin oyuncağı değildir. Buna asla müsaade etmeyiz.' dedi.

Gümüş: tek bir Samsunlunun gönlünün kırılmasına asla müsaade etmeyiz!

SAMKON SAMSUNLULARIN GURURUDUR

Samsun Dernekler Kondeferasyonu Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Samsun ve Samsunluların kimsenin oyuncağı olmayacağını ve hiç kimsenin kişisel egolarını tatmin ve ikbal aracı haline getirilemeyeceğini belirterek; 'SAMKON, Samsunluların Türkiye'deki gururu ve en büyük hemşehri derneklerinden biri olarak yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Son dönemde Samsunlular üzerinde oynanmak istenen oyunlar üzülerek ifade etmeliyim ki, kişisel çıkar ve menfaatler üzerine kurgulanmaya çalışılmaktadır. Bunlara SAMKON olarak asla müsade etmeyeceğimiz gibi tepkimiz de sesimiz de bundan sonra gür çıkacaktır.' dedi.

KİMSENİN ADAMI OLMADIK, OLMAYIZ

SAMKON'un, Samsunluların özü ve yüreği olduğuna dikkat çeken Gümüş; 'Biz STK liderleri olarak Ali’nin veya Veli’nin adamı değil bilakis Samsunluların ve doğruların adamı olmak zorundayız. Bulunduğumuz misyonda bunu gerektirir. Hemşehrilerinin yüksek teveccühü ile seçilerek diaspora Samsunlularının temsil makamına gelenler olarak bizleri Samsunluların ihyası için çalışmaktan hiç bir makam ve güç alıkoyamaz. Herkesi aklı selim ve sağduyuya davet ederken, bir tek Samsunlu kardeşimizin gönlünün kırılmasına müsade etmeden Samsun ve Samsunlular için vargücümüzle çalışamaya devam edeceğiz.' diye konuştu.

BİZDE KARŞILIKLARI ASLA YOKTUR

Samsunluların oylarının çantada keklik gibi görüp, 600 bin hemşehrimizin İstanbul'daki devasa gücünden medet umarak kendisine paye çıkaranlara da uyarılarda bulunan Gümüş, 'Kurtuluş mücadelesi meşalesinin yakıldığı Samsun özel bir kent ve Türkiye'de bu anlamda tektir. Samsunlular özgür iradeleriyle her zaman sağduyuya prim vermiş, hizipleşmelere fırsat tanımamış, kişisel çıkarların karşısında durmuş bir şehirdir. Samsunluların oylarını kendi himayesindeymiş gibi gösterip hemşehrilerimiz üzerinden prim yapmaya çalışanların Samsunlular ve SAMKON'da asla karşılığı bulunmamaktadır.' şeklinde konuştu.

adminadmin