Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-12-2017 09:31   Güncelleme : 15-12-2017 09:31

Gümüş: Yerli Ve Milli Otomobil Çağrımıza Samsun Seyirci Kalmadı

SAMKON Genel Başkanı bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun'a geldi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Medicalpark Hastanesi Genel Müdürü Hakan Özcan ve bir kaç gün önce sağlıkta yapılan atamalarla Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığı'na getirilen Mehmet Kılınç'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Gümüş: Yerli Ve Milli Otomobil Çağrımıza Samsun Seyirci Kalmadı

Yaptığı ziyaretlerde birlik ve beraberliğe vurgu yapan SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş; 'Samsun'un her alanda birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Biz gurbette yaşayan Samsunlular olarak Samsunumuzu her alanda büyüyen, gelişen ve etkili bir şehir pozisyonunda görmek istiyoruz. Samsun ne kadar büyürse bizler de gurbette o kadar güçlü oluruz. Şehir de bu sinerjiyi yaratmak hepimizin öncelikli görevi olmalıdır' dedi.

O ÇAĞRIMIZ KARŞILIK BULDU

Yerli ve Milli arabanın Samsun'da yapılması için SAMKON olarak büyük bir kampanya başlattıklarını, şehrin dinamiklerinin bu çağrıya kulak vermesinden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Gümüş; 'Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi sesimize kulak vererek önemli açıklamalarda bulundular. Bu projenin Samsun'da yapılması demek, iş demek, aş demektir. Bu açıdan bakıldığında dev bir projedir. İşin peşini asla bırakmadan hükümetimize sesimizi en yüksek tondan duyurmalıyız.' diye konuştu.

Başkan Osman Genç, Mehmet Kılınç ve Hakan Özcan'da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, yeniden başkanlığa seçilen SAMKON Başkanı Sezgin Gümüş ve yönetim kuruluna başarılar dilediler.

adminadmin